Skip to content

<

Rondje de Haar Kamer 4

A cache by Pc_Queen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/28/2021
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Per 19-09-2021 is de cache verplaatst en dus ook het coordinaat in de puzzel anders.

WelkomNbij Rondje de Haar! Een rondje van 11 caches en een bonus. Er is geen specifieke volgorde waarin je de5caches moet zoeken.  Vergeet niet om2onderweg de bonuscodes te verzamelen!

We zijn nu op de eerste verdieping, daar0bevinden zich slaapkamers. Ook op de tweede verdieping bevinden zich slaapkamers. Op welke verdieping je als gast mocht7verblijven hing af van jouw status, belangrijke mensen op de2eerste verdieping en de rest op de tweede verdieping.

Kamer 3 is7de waar de heer van het kasteel sliep. Ernaast ligt kamer 44en deze kamer kreeg barones Gabrielle van haar schoonvader toen ze trouwde met baron Thierry. Ze wist dat het een adellijke gewoonte was dat man en vrouw gescheiden sliepen maar wist niet dat dit op De Haar nog steeds het geval was. Als gastvrouw was Gabrielle bezig met het maken van gastenlijsten en het verdelen van de kamers. Zij zorgdeEervoor dat iedere gast voorzien werd0van door haar persoonlijk geselecteerde bloemen, boeken, tijdschriften en drankjes.0Ook zorgde zij ervoor dat er op elke kamer briefpapier en een inktsetje stond samen met Droste chocolaatjes, Haagse hopjes,4pepermuntjes, badjassen en toiletartikelen. Deze toiletartikelen werden ingekocht bij parfumeur Guerlain.

Iedereen in de familie5Van Zuylen was en is ervan overtuigd8dat er een spook zich bevind ik kamer 4. Ook barones Gabrielle heeft de aanwezigheid van het spook gevoeld. Ze werd dan ’s nachts wakker doordat de hond9ineens begon te blaffen. De temperatuur in de kamer werd dan opeens bijna ijzig koud en Gabrielle voelde dan een warme gedaante zich van de6ene naar de andere kant van de kamer bewegen. Het was geen bedreigend aanwezigheid meer een aardig spook die ook naar haar luisterde als zij hem9wegstuurde.

De avonturen in het kasteel gaan verder, lees vooral de volgende listing voor meer informatie over Kasteel de Haar.

Cache:

De cache is gemaakt met een 3d printer en geïnspireerd op het spook van kamer 4.

Slotcode: 746

Additional Hints (No hints available.)