Skip to content

<

Prisma - Facetlaan

A cache by LuckieStar Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/14/2021
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Respecteer de natuur zoek op een verantwoorde manier.
Doe voorzichtig met de cache, er is geen geweld nodig om hem in handen te krijgen.
Laat de cache weer achter zoals het hoort.

Komt u met de auto parkeer dan op ergens op het bedrijventerrein. Heeft u een plaatsje gevonden voor uw voertuig dat kunt u richting de cache in het weekend kan het druk zijn met vissers wacht even tot het rustig genoeg is om te zoeken en te loggen.
De cache eenmaal gevonden behandel hem dan voorzichtig en plaatst hem a.u.b. weer net zo terug als u hem heeft gevonden.

Het bedrijvenpark is ruim en groen van opzet, met veel waterpartijen. Van de 135 hectare wordt slechts 80 hectare grond uitgegeven voor bebouwing. In de entrees van het gebied zal naar een invulling worden gezocht die voorziet in de behoefte van de gebruikers op het bedrijvenpark en directe omgeving. Hierbij valt te denken aan lunchfaciliteit(en), een benzinepomp, kinderdagverblijf en een hotel. Het station Bleizo maakt deel uit van het Bestemmingsplan Verlengde Oosterheemtracé. Uit het voorontwerp blijkt al in 2007 dat het station is gepland boven de 22 bar CO2-buisleiding van de Nederlandse Pijpleiding Maatschappij (NPM) waarmee OCAP CO2 aan tuinders levert. De gebruikte risicomodellen verzetten zich tegen de bouw van een station boven de leiding. Volgens het risicomodel van TNO ligt het station binnen de gevarenzone van 180 meter. Zoetermeer refereert in het voorontwerp verlengde Oosterheemlijn aan een risicomodel van RIVM dat uitkomt op een gevarenzone van 4 meter. Het RIVM heeft echter op 13 december 2007 laten weten dat dit risicomodel niet van toepassing is voor de situatie BleiZo. Hoewel de gemeente aangeeft dat er geen aanleiding is tot een ander uitgangspunt bij de besluitvorming, is op de bouwplaats van het toekomstige station het plangebied op grond van het TNO-rapport de CO2-buisleiding door middel van horizontaal gestuurd boren eind 2009, op een diepte van ca 32 meter, tussen de Verlengde Australiëweg en de A12 opnieuw aangelegd.Additional Hints (No hints available.)