Skip to content

RV 5.59 : Wielsbeke Multi-cache

Hidden : 03/17/2022
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Rondje Vlaanderen:

logo (groen)

www.rondjevlaanderen.be

308 gemeente-cachen
5 provincie-bonussen

Ga met deze groots opgezette reeks van cachen Vlaanderen verkennen op een manier als nooit tevoren.

Bezoek alle Vlaamse gemeentes van de grote steden tot het platteland …

Bekijk de prachtige cultuur en de adembenemende natuur van Vlaanderen terwijl je de mooiste cachen bezoekt. Leer zo ook de 308 cachers die hieraan hebben meegewerkt van hun beste kant kennen.

In elke gemeente van Vlaanderen kan je een cache oppikken die bij deze reeks hoort. In elke cache bevindt zich een code waarmee de provinciebonus kan berekend en gevonden worden.

* Op de website van Rondje Vlaanderen kan je je codewoorden invullen van je reeds gelogde gemeentes. Zo kan je steeds bijhouden hoe ver je staat in de Ronde, maar je krijgt ook (als je alle paswoorden hebt verzameld van alle gemeentes in de provincie) hier de info voor de provinciebonussen.

 

Deze multi laat je kennis maken met domein Hernieuwenburg.

Op ieder WP moet een QR-code gezocht worden. Wanneer je de QR-code scant krijg je een online opdracht die je naar het volgende WP leidt.

Na het scannen van de QR-code kan het gebeuren dat je de cookies moet accepteren en de advertentie moet overslaan om de opdracht te zien.

Handig om bij te hebben: Pen en papier, geocachingtoolbox en gezond verstand

 

Domien Hernieuwenburg in wielsbeke

In recreatiedomein Hernieuwenburg in Wielsbeke kunnen gezinnen het hele jaar terecht voor een aangename wandeling of een bezoek aan de speeltuin. Het domein is voorzien van verschillende wandelroutes langs o.a. het Kasteel Hernieuwenburg, waar nu de gemeentelijke diensten gehuisvest zijn. Sportievelingen kunnen genieten van onze looproute, visvijver, het skatepark en de minipitch. In de zomer kun je er ook terecht voor een partij minigolf of tennis!

Additional Hints (No hints available.)