Skip to content

Montbrió 2023 Mega-Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Saturday, 29 April 2023
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

29 April 2023, 10:00 - 22:00

Montbrió 2023 serà el tercer gran esdeveniment que es pretén organitzar al Camp de Tarragona, i més concretament a la bonica població de Montbrió del Camp, just al cor de la Costa Daurada.

L'equip amfitrió organitzador i que aglutina els usuaris que s'encarreguen de l'organització és "Geocàtxers_del_Camp".

L'adreça de l'event és la següent: Av. de Sant Jordi, 4, 43340 Montbrió del Camp, Tarragona

El programa de l'event, de 4 dies d'activitats, inclourà un cap de setmana llarg ple d'activitats relacionades amb la nostra passió, el geocàtxing, i que seran aptes per a tothom.

El programa es publicarà properament a la plana web que publicarem ben aviat per la trobada. Allà, per aquells geocàtxers que vinguin d'arreu informarem sobre com arribar a la Trobada, les opcions d'Allotjament, i altra informació rellevant i útil per tot el geocàtxer que ho desitgi.

Horari d'Obertura de la Trobada: 10:00 a 22:00 hores.

Si tots marqueu al fer "l'assistiré" el nombre de persones que sereu amb cada nom d'usuari, ens ajudarà molt a l'hora de planificar-ho tot.

***********************

Montbrió 2023 será el tercer gran evento que se pretende organizar el Camp de Tarragona, y más concretamente en la bella localidad de Montbrió del Camp justo en el corazón de la Costa Dorada.

El equipo anfitrión organizador y que aglutina a los usuarios que se encargan de la organización es "Geocàtxers_del_Camp".

La dirección del evento es la siguiente: Av. de Sant Jordi, 4, 43340 Montbrió del Camp, Tarragona

El programa del evento, de 4 días de duración, incluirá un largo fin de semana com una amplia serie de actividades relacionadas con nuestra pasión, el geocaching, y que serán aptas para todos.

El programa se publicará próximamente en la página web que publicaremos en breve. Allí, para aquellos geocachers que vengan de fuera indicaremos cómo llegar al evento, las opciones de Alojamiento, y otra información relevante y útil para todo el geocacher que lo desee.

Horario de Apertura del Evento: 10:00 a 22:00 horas.

Cuando hagáis "el asistiré" indicad el número de personas que vendréis con cada nombre de usuario, nos ayudará mucho a la hora de planificarlo.

***********************

Montbrió 2023 will be the third major event that aims to organize the Camp de Tarragona, and more specifically in the beautiful town of Montbrió del Camp, right in the heart of the Costa Dorada.

The organizing host team that brings together the users and are in charge of the organization is "Geocàtxers_del_Camp".

The address of the event is the following: Av. de Sant Jordi, 4, 43340 Montbrió del Camp, Tarragona

The program of the event, that will include 4 days of activities, will include a long weekend with a wide range of activities related to our passion, geocaching, and will be suitable for everyone.

The program will be published soon on the website. There, for those geocachers that come from outside we will indicate how to get to the event, the accommodation options, and other relevant and useful information.

Opening Hours of the Event: from 10:00 to 22:00.

If you all log how many persons that will attend from each nick, it will make the planning a lot easier.

Additional Hints (No hints available.)