Skip to content

Wizard 2022 - BGA's Redemption Event Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Sunday, 04 September 2022
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

04 September 2022, 16:00 - 18:30

Van 7 Juni tot 31 Juli lopen er wereldwijd "Wizards" (tovenaars) rond.

Gedurende deze periode wordt het Snag the Tag 'Celestial Wizards Staff Hunt' spel gespeeld en worden er een aantal 'Tags' verstopt, uiteraard ook in België.

Dit is het event waar de jagers (hunters) van een Tag hun bijbehorende Wizard Geocoin kunnen "claimen".

Wil je weten of jouw coin bij dit event aanwezig zal zijn? Dit staat op de pagina van de tag die je hebt gevonden!

Ter info: De Bosmannetjes zullen aanwezig zijn op dit event. Hunters die een tag vonden die behoort tot hider packs die zij verdeelden kunnen dus ook hier hun coin komen "claimen".

LET OP : je kan slechts 1 Luna Wizard en 1 Sola Wizard (al of niet als "hider" of "hunter") per huishouden "claimen"!

Alle geocachers zijn welkom, ook als je geen tag hebt gevonden.
Iedereen kan hier lekker geokletsen met andere geocachers, bij een natje en/of droogje, en uiteraard kan je de winnaars van de coins komen feliciteren.

Voor wie er in de geocaching community pas de laatste 5 jaar nieuw is bijgekomen, de Belgian Geocoin Association (BGA) was een vzw die in 2017 het eerste Europees Geocoinfest in België organiseerde met ongeveer 1000 Attendees en ongeveer 1500 deelnemers niet-geocachers meegerekend. Het laatste event was bij GeoTea voor de Leapday Multi Event in 2020 waarna de corona pandemie de wereld van events op z'n kop heeft gezet. Ondertussen zijn we omgevormd tot een gewone feitelijke vereniging en dit is sindsdien ons tweede event.

In het kader van het spel "Snag The Tag" zijn "Redemption Events" een ideaal gegeven om als BGA aan te knopen bij onze doelstelling om de community van "geocoin addicts" events aan te bieden die tegemoet komen aan hun hobby. We nodigen dus alle geocoin verzamelaars uit enkele van hun geocoins mee te brengen om ze eventueel te ruilen met anderen, of gewoon ze te laten "discoveren"!

Additional Hints (No hints available.)