Skip to content

#TLL2023 - Roger's CITO Cache In Trash Out Event

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Sunday, 03 September 2023
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

03 September 2023, 10:00 - 11:30

          

 

Wanneer? Op 3 september 2023 van 10:00 tot 11:30 uur

Waar? We verzamelen in Koningspark
   - Met de auto? Bij het park zelf zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Bij waypoints vind je nog enkele andere plekken waar je je cachemobiel kan parkeren.
   - Met het OV? De dichtsbijzijnde bushalte (Harmelen, Eikenlaan), bevindt zich 
     op 400 meter van het event.
 

 

 

Vrijdag 1 september 2023 (GCA3W7V)

De start van een weekend vol plezier. Vrijdagavond houden we een meet&greet waarbij je met een drankje woodies, TB's en cacheverhalen kan uitwisselen. 

 

Zaterdag 2 september 2023 (GCA2QTD)

Zaterdag is de dag waar we allen naar uitkijken, want dan vindt het grote TLL-event plaats. Het wordt een dag vol feest en plezier. We hopen jullie net als vorig jaar massaal te mogen verwelkomen! Meer info vind je terug op de listing.


Zondag 3 september 2023 (GCA3BPT & GCA9H11)

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Zondagochtend sluiten we het weekend af met een CITO. Help jij een handje mee? Materialen als vuilniszakken en handschoenen voorzien wij. Eventueel neem je een grijper, fluohesje, etc. mee. Laten we Harmelen schoon maken!

10:00     Kennismaking
     -> Korte meet&greet met de aanwezigen alvorens we het veld in trekken.

10:15     Tijd om schoon te maken!
     -> Tip! Tijdens het opruimen kun je enkele eventcaches loggen!

11:30     Eind event.
     -> We nemen een groepsfoto bij de "buit" en nemen afscheid.
     -> Na de CITO praten we even bij en sluiten we het TLL-weekend af met GCA9H11

   

 

Dit jaar stelt Roger voor: "Roger's Gadgetcache Contest". Dit is een wedstrijd die georganiseerd wordt in de aanloop van het event op 2 september 2023, een wedstrijd waarbij je je creatieve geest zult beproeven.

Je moet een gadgetcache (een geocache waar je voor moet puzzelen om tot aan het logboekje te raken) bouwen die aan enkele voorwaarden voldoet. Alle creaties worden tentoongesteld op het event. Elke bezoeker krijgt één stem. De geocache met de meeste stemmen wint en krijgt een leuke prijs. Meer info over de prijs volgt later!

Lijkt dit iets voor jou? 

Schrijf je dan nu in door hier te klikken. Daar vind je ook de uitgebreide uitleg terug.

 

 

Roger is de enige echte mascotte van Team Lage Landen. Bedacht en ontworpen door Chris van Team Snip&Snap.
Team Lage Landen (#TLL) is ontstaan door de geovlogger GC Rogier. Tijdens een reis in Madrid maakte Rogier een livestream op Facebook waar veel mensen naar keken. Omdat je via de livestream "samen" aan het geocachen bent als het team ontstond de naam Team Lage Landen. Sindsdien worden de volgers van de Youtube video's en de livestreams van Rogier Team Lage Landen genoemd.

Hieruit ontstond een fijne facebookgroep waar nu meer dan 900 leden verhalen delen en genieten van deze prachtige hobby. 
Toen de wereld in maart 2020 op slot ging en ook het geocachen even niet meer kon, kwam Team Snip&Snap op het idee om mensen in deze periode op te roepen tot het maken van #TLL geocaches zodat er een mooie serie caches online zou komen zodra de pandemie dit weer zou toelaten. Ook groeide zo het idee om een heus #TLL event te organiseren, maar het welbekende coronavirus stak daar een stokje voor. Na een succesvolle editie in 2022 is het nu alweer tijd voor editie #TLL2023!

Op deze feestelijke dag verwennen we jullie met een groot aanbod activiteiten: nieuwe caches, activiteiten op locatie, een shop, workshops etc.

Iedereen is welkom!

 

 

 

 

Additional Hints (No hints available.)