Skip to content

Samling Trønderbataljonen #2 ETTER ÅRSMØTET Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Tuesday, 28 February 2023
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

28 February 2023, 18:00 - 19:00

Samling Trønderbataljonen #2 Etter Årsmøtet

Som kanskje mange av dere har fått med dere, var det 28. November årsmøte i Trønderbataljonen og et nytt styre ble valgt. Leder: Anette Stenvik (AnetteSt), Styremedlemmer: Karoline Løbakk Hyll (KLHyll) og Rolf Morten Schjetne (Munkeli).
Nå er et tid for et nytt årsmøte og det vil bli avholdt før dette eventet. Altså fra klokka 17.30-18.00. Mer info på vår Hjemmeside.

Sammen skal vi nå få liv i Trønderbataljonen igjen. Med disse eventene skal vi prøve å få til en type samling hver mnd hvor vi kan fortelle om ting som skal skje fremover, ha idemyldring om nye ideer og ikke minst være sosiale. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre geocachere, dele erfaringer og gode historier. Her er alle velkomne!

Eventet avholdes innendørs på Grøtte Skole sitt personalrom. Det er AnetteSt som har fikset det for oss, så Tusen takk for det.

Eventet er gratis å delta på. Det vil bli servert kaffe og kanskje noe å bite i.

Vi skal også ha åresalg og det er frivillig om du vil delta. 20kr pr. åre. Fine premier.

Vi har en hjemmeside hvor det ikke har vært så mye aktivitet på de siste årene og som dessverre ikke har vært helt etter dagens standard. Det jobbes med den og der vil vi publisere alt av informasjon om eventer, turer, konkurranser og ellers nyttig informasjon angående Trønderbataljonen. Ta en titt da vell!

Trønderbataljonens Hjemmeside

VELKOMMEN TIL SAMLING!

Additional Hints (No hints available.)