Başkent Millet Bahçesi/Pyramid Cache
🌟 Hello everyone! This is my first cache, hidden in the beautiful Başkent Millet Bahçesi 🌳, a park not far from the Anka Mall 🛍️. There's also an amusement park 🎢 nearby, with an amazing view of the skyscrapers 🏙️. I hope 🤞 you'll easily find this little treasure 💎 without any difficulties. The cache is under a stone at one end of the pyramid 🔺.
✨ Additionally, I’ve added a mini trade feature – feel free to bring a small trinket 🎁 and swap it for something else! Don’t forget to bring a pen or pencil ✏️ to sign the logbook 📖. Wishing everyone good luck 🍀 and happy hunting 👀!
Herkese merhaba! 🌟 Bu benim ilk gizli hazinem, güzel Başkent Millet Bahçesi’nde bulunuyor 🌳. Burası, Anka AVM’ye çok da uzak olmayan, yakınlarda bir lunapark ve gökdelen manzarası bulunan harika bir park 🎢🏙️. Umarım 🤞 bu hazineyi kolaylıkla bulursunuz 💎 ve hiçbir zorluk yaşamazsınız. Hazine, piramidin köşelerinden birinde bir taşın altında bulunuyor 🔺.
🎁 Ayrıca, burada küçük bir değişim yapabilirsiniz – yanınıza küçük bir hediye getirip 🎉 başka bir hediyeyle değiştirebilirsiniz! Yanınıza bir kalem veya kurşun kalem almayı unutmayın ✏️, böylece seyir defterine imzanızı atabilirsiniz 📖. Herkese arayışında bol şans 🍀 ve keyifli keşifler diliyorum! 👀