(English below photo)
Det er noget som mange lokale ved, altså at der bor ræve i Utterslev. Man ser dem jo ikke så tit, og det er fordi de er natdyr. Derfor bruger de dagen på at sove i deres underjordiske huler, og om natten bliver de aktive.
Jeg har været heldig at se to vilde ræve her i Utterslev. Den ene var da jeg var ude på en geocaching tur ved Utterslev Mose om eftermiddagen. Den anden gang var lige udenfor vores lejlighed omkring kl 04:00 om morgenen, da vi skulle tidligt afsted til en ferie. Fru Torbelly har også set en ved Utterslev Mose, da hun var ude at løbe om morgenen.
Nå her er noget fakta om ræve, og nedenunder er opgaven:
En hun-ræv vejer 6-9 kilo, mens en han-ræv vejet 8-12 kilo.
Deres pels er rødbrun, men det kan variere.
En ræv er rovdyr, som primært spiser små gnavere, men den spiser faktisk også insekter, frugt og affald.
Deres huler kaldes en rævegrav.
Kroppens længde er omkring 110 cm inkluderet halen.
Ræve parrer sig i januar og februar, og hunnen føder 4 til 8 hvalpe efter en drægtighed på cirka 53 dage.
En ræv kan blive 10 til 12 år gammel, men det er sjældent. De fleste vilde ræve bliver kun 1 til 2 år pga sygdomme, trafik og andet.
Dets latinske navn er Vulpes Vulpes
Opgave:
Cachen ligger ikke på startkoordinaterne, men inden for 1 km af dem. Denne ræv er malet et sted i Utterslev. Når du har fundet ræven skal du pejle 329,4 grader og 849 meter. Fotologs er IKKE tiladt. Din logger bliver slettet hvis det er.

Many locals know that foxes live in Utterslev. You don't see them very often, though, because they are nocturnal animals. They spend the day sleeping in their underground dens and become active at night.
I have been lucky enough to see two wild foxes here in Utterslev. I saw one while out geocaching at Utterslev Mose in the afternoon. The second time was right outside our apartment around 4:00 AM, just as we were leaving early for a holiday. Mrs. Torbelly also spotted one at Utterslev Mose while out for a morning run.
Anyway, here are some facts about foxes, followed by the task:
A female fox weighs 6–9 kg, while a male fox weighs 8–12 kg.
Their fur is reddish-brown, though this can vary.
Foxes are predators that primarily eat small rodents, but they also consume insects, fruit, and trash.
Their dens are known as "fox earths." Their body length is around 110 cm, including the tail.
Foxes mate in January and February, and the female gives birth to 4–8 cubs after a gestation period of approximately 53 days.
A fox can live to be 10–12 years old, though this is rare. Most wild foxes only live for 1–2 years due to disease, traffic, and other factors.
Their latin name is Vulpes Vulpes
Task: The cache is not at the posted coordinates, but in less than 1 km from them. The fox above has been painted somewhere in Utterslev. Once you have found the fox, take a bearing of 329,4 degrees and a distance of 849 meters. Photologs NOT accepted.