Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email of twitter.
Als de cache binnen afzienbare tijd hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

Vr.Gr.
GeoGuy
Groundspeak Volunteer Geocache Reviewer

More
<

Micro Zilver "bramenbos"

A cache by Team Dalamot Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/30/2005
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Schoonhoven is prima te bereiken en er kan nagenoeg altijd geparkeerd worden naast de veerpont Schoonhoven-Gelkenis N 51° 56.560' E 004° 51.222'. Als jullie uit zuidelijke richting komen is een leuk alternatief om de auto te parkeren op de paralleldijk bij het veer N 51°56.390' - E 004°51.160' en dan over te varen, vooral met kinderen is dit een leuke belevenis! TIP: Als jullie met meerdere zijn kan een 10 ritten knipkaart vaak voordeliger zijn dan een aantal losse kaartjes
Ook is Schoonhoven prima te bereiken over het water van de rivier de Lek of met de bus vanuit Utrecht of Rotterdam.Maak er een gezellig dagje van met vrienden en/of familie en combineer het bijvoorbeeld met een bezoek aan:
Nederlands Goud-; Zilver- en Klokkenmuseum
Kazerneplein 4
Geopend di t/m zo 12.00 – 17.00 uur
Het Schoonhovens Edelambachtshuys
Haven 13
Geopend di t/m zat 10.00 – 17.00 uur

Staat de auto aan de andere zijde van de Lek dan is een bezoek aan het Streekcentrum Ooievaarsdorp Wilgenweg 3 te Groot Ammers een belevenis. Dit is ook te lopen vanaf het parkeerterrein te Schoonhoven (ongeveer 2 kilometer vanaf de veerpont). Voor openingstijden zul je even moeten bellen 0184 - 60 26 16

Willen jullie er een weekeind van maken dan kun je een kamer boeken in hotel Belvedère aan de Lekdijk West 4 tel: 0182-325222.

Wij wensen jullie een heel fijne dag te Schoonhoven en als je na afloop richting Gouda moet neem dan de B-weg langs het schitterende riviertje De Vlist richting Haastrecht.
Additional Hints (No hints available.) 

Find...

862 Logged Visits

Found it 814     Didn't find it 29     Write note 10     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     Post Reviewer Note 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 60 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.