Skip to content

This cache has been archived.

Toa Ignika: Hej

En reviewer har kontaktet dig for over 1 måned siden, for at få en status på denne cache. Da du ikke har svaret, eller åbnet cachen, arkiverer jeg nu cachen.

Det er ikke noget problem at åbne cachen igen, hvis den stadig opfylder betingelserne. Du skal bare sende en email til reviewerne.

Med Venlig Hilsen

Toa Ignika
Frivillig Geocaching.com godkender for Danmark, Færøerne og Grønland.
Kontaktinformation: Via min profil på geocaching.com.
Hvis du skriver om en bestemt cache skal GC kode og navn fremgå af mailens overskrift eller som som det første i beskeden, gerne med et link.

More
<

Årup hede

A cache by MilvusMilvus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/22/2005
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Dette er et fredet hedeområde der grænser ned til Fladså, som slynger sig smukt og stadig får lov at skære sig ind i sine brinker og med årene ændre løb. Der er et hjulspor langs åen, som det varmt kan anbefales at følge (bortset fra de steder, hvor åen har gravet det bort..).

Selve cachen er placeret på en lyngklædt bakketop et stykke fra hjulsporet og er en 1.2 liter beholder svøbt i en grøn plastpose. Bemærk at min GPS ved placeringen havde perfekt kontakt med ikke mindre end 9 (ni) satelliter.

I cachen er blyant og logbog og et engangskamera (tag et billede af jer selv) plus et par bytteting og så selvfølgelig et FFC til den første finder.

Engelsk oversættelse kommer senere

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.