Skip to Content

<

Laajasalo by Bicycle No 7

A cache by Jukter Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/27/2005
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkösarja on tehty mainostamaan Helsinkiä pyöräilykaupunkina ja sijoitettu Helsingin ehkä kauneimman ja monipuolisimman pyöräilyreitin varrelle. Reitin sisältö on 4K:ta eli kätköjä, korpia, kartanoita ja kapakoita. This series of caches is made to promote Helsinki as an excellent cycling city. The caches have been placed along one of the most beautiful cycling routes in the entire city.

Tämä kätkö on lisäys sarjaan "Laajasalo by bicycle", joten kätköjä on nyt siis 7. Kätkö no1 sivulla on reittiselostus ja kartta, jossa sinisellä merkityn reitin varrella kätköt ovat. Kartassa olevat kirjaimet viittaavat kohtiin, joihin kannattaa tutustua. Kätköt on sijoitettu pääosin reitin länsiosaan, mutta itäpuolellakin on yksi ja niitä löytyy maasta, puusta ja muustakin paikasta. Ota uimahousut mukaan, matkan varrella on ainakin 4 uimarantaa.

Kätkö on Kruunuvuoren alueella lähellä näköalapaikkaa F. Kohdassa D on puomi, johon pyörä on jätettävä ja lukittava. Jatka tietä jalan. Älä mene kätkölle kostealla säällä, koska kalliot ovat liukkaita etkä huonolla säällä näe upeaa maisemaa.

This cache is an addition to the "Laajasalo by Bicycle" series of caches, check the page of the first cache for details. Most of the caches are on the western part of the island but there is one on the eastern part as well.

This cache is on the Kruunuvuori area near the lookout spot F. Lock the bike on point D and continue the road on foot. Choose a dry weather to avoid slippery rocks. You also need good visibility to enjoy the magnificent view.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

819 Logged Visits

Found it 797     Didn't find it 7     Write note 9     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 2     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 56 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.