Skip to content

<

Freel-ive's boomerang cache

A cache by Freel-ive Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/31/2006
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Deze cache is de thuis van freel-ive’s boomerang bug. Maar ik zal er regelmatig bug’s in steken die mijn richting komen uitgewaaid. This cache is the home of freel-ive’s boomerang bug. But I ‘ll regularly drop bugs in there that I come across.

Er blijkt enige bezorgdheid te zijn over de buren. Ikzelf(freel-ive) ben een van de buren. De bewoners van het perseel dat grenst aan de cache zijn op de hoogte. De overige buren niet, maar ik ben vrij zeker dat ze wel al een kijkje zijn gaan nemen. Voor de 'physically chalenged': Jullie kunnen de cache waarschijnlijk niet uit zijn schuilplaats halen, maar jullie kunnen wel tot aan de schuilplaats geraken (zeker tot 4m ervan). Dus als je in gezelschap bent van iemand die over alle fysieke mogelijkheden beschikt, kunnen jullie de cache zeker doen. De afstand van de wagen tot de cache bedraagt overigens ook maar een 10-tal meter.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.