Skip to Content

<

Lasipaino

A cache by muuskanuikkunen & vvv Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2006
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vanha purkki alkaa olla vähän väsynyt. Huomioikaa avatessanne että siinä on saranat, kansi ei irtoa vaan aukeaa - eikä sitä kannata avata kuin puoleen väliin, sen verran että vihkon saa käsiinsä :) Kiitos huolenpidostanne.


"Tämä siis on pihojen suunta, lukumääräkin on annettu: ihan mikä vain."
"Onko nyt takuu siitä että vähemmän kuin yhdeksän jästiä on sisällä?"
"Älä yski nyt, sanon tämän vain kerran!"
Näin keskustelivat vvv ja muuskanuikkunen (sekava sakki) eräänä talviaamuna mysteerikätkön FTF mielessään. Komea lumiukko oli väkerretty viereiseen pihaan, kaksi palloa päällekkäin, pienet kivet silminä, porkkananenä, silinterihattu, käsinä kaksi pientä koivunoksaa. Viikon päivät eiliseen asti - eikä unohdeta tätä päivää - oli aikaa kulunut mysteerin ratkaisuun. Mutta vieläkään ei kätkön paikka ollut selvä, joten vihje oli luettava: Xhhfv. "Että sellainen vihje", mutisi vvv, "tämähän osoittautuu rankaksi, viis lopusta."

Koska vvv:n kompassi oli jäässä, muuskanuikkunen tutki jäkälän kasvua ja osoitti: "Aurinko nousee tästä suunnasta!" Yhä ymmällään, vvv piirsi lumeen ympyrän ja totesi: "Tässähän ei ole mitään." (vvv piirsi myös ikäänkuin silmät ympyrälle :). Muuskanuikkunen katseli kuviota hetken ja selitti että poistamalla pisteen perässä oleva äärettömyys jää illalla kävelevän jalat tähän. Vastapäisessä pihassa oli tuoli ylösalaisin. Lopulta vvv sai idean päästä kiinni: "yhden X on toisen kokonaisluku, pitää vain permutoida." Läheisen puun oksalta kuului talitintin viserrys: ti-ti-ti-ti-tyy. "Kai aletaan olla valmiit jatkamaan, ei ole pakkasta mutta ei lämpöasteitakaan", sanoi muuskanuikkunen. "Jep, edetään vihjeen mukaan", vastasi vvv, "tässähän on vielä neljännes päivästä jäljellä auringonlaskuun".


Tarkista lasin oikea painotus

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

149 Logged Visits

Found it 103     Didn't find it 15     Write note 23     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.