Skip to content

Travel Bug Origins - Nederland Trekkertrek - Tractor Pulling

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Trekkertrek - Tractor Pulling Print Info Sheet
Owner:
Alphen114 Send Message to Owner Message this owner
Released:
Saturday, December 24, 2011
Origin:
Zuid-Holland, Netherlands
Recently Spotted:
In RV 5.08 : Brugge

This is not collectible.

Use TB4DKZ8 to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Ik maak reclame voor de Trekkertrek in Koudekerk aan den Rijn (Nederland) en ben ook in een race samen met ‘Wereldreis’ (TB4djkx) en ‘Larissa’ (TB4djmh). Het gaat erom dat wij eerst naar Nieuw Zeeland reizen en vandaar uit weer terugreizen naar moederland Nederland (in TBHotel Het Groene Hart GC1G8R1). Mijn doel is natuurlijk om het eerst in mijn favoriete land Nieuw Zeeland bij cache Footprints In The Sand (Otago) GC3HDX3 aan te komen. Dus cacher, laat mij reizen naar het land van de kiwi’s! Bedankt voor je hulp.
 
English
I’m advertising Tractor Pulling in Koudekerk aan den Rijn (the Netherlands) and I’m also in a race with ‘Wereldreis/Worldtrip' (TB4djkx) en ‘Larissa (TB4djmh). It’s all about who reaches the Footprints In The Sand (Otago) GC3HDX3 cache in beautiful New Zealand first and I want that to be me of course! After reaching my goal I’d very much like to go back home to Het Groene Hart cach GC1G8R1 in the Netherlands. So cacher, I can do with a little help to travel to the other side of the world and back! Thanks for helping me out!
 

About This Item

site - trekkertrek

Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn
Stichting Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn is opgericht in 1992. Sinds de oprichting organiseren zij jaarlijks op de eerste zaterdag van augustus de Trekkertrek Familiedag.
De Trekkertrek Familiedag is er voor jong en oud met een gevarieerd programma. Het bestaat naast de Trekkertrek Wedstrijd uit een bonte verzameling attracties. Op het 12 hectare grote terrein en in de feesttent kunnen jong en oud naar hartenlust spelen en genieten van vele attracties. Tevens vindt u op het terrein en in de feesttent diverse muzikale attracties welke de gehele dag van zich zullen laten horen. Het festival is door de lage entreeprijs, het gratis parkeren en de gratis toegang voor kinderen onder de 12 jaar, een waar spektakel voor jong en oud.

In 2011 waren bijna alle activiteiten, waaronder verschillende luchtkussens, stormbanen, trampolines, clowns, schminken, of een uitzicht over het terrein door middel van een aantal stoelen aan een kraan en verschillende shows zoals steile wand rijden (in een houten "ton") door verschillende motoren, circusvoorstellingen e.d. gratis. Voor een helikopterrondvlucht werd wel een kleine vergoeding gevraagd, maar hiermee vloog je dan ook over een groot gedeelte van Het Groene Hart.
Ook was er een Amerikaanse truck met 2 straalmotoren en een act op een 62 meter hoge mast waarbij de acrobate niet gezekerd een handstand deed en daarna naar beneden tokkelde! Daarna reden er 3 motoren via de scheerlijnen omhoog en achteruit naar beneden. Ook waren er diverse radiografische demo’s.

Het bestuur van de stichting bestaat uit 5 man die samen met de ruim 200 vrijwilligers zorg dragen voor een goede organisatie van de bovengenoemde evenementen. De twee evenementen trekken jaarlijks meer dan 12.000 bezoekers.
 Voor meer informatie over de Trekkertrek Familiedag, de Trekkertrek Wedstrijd en het Touwtrektoernooi zie http://www.trekkertrek.nl


English
Tractor pulling in Koudekerk aan den Rijn is a really awesome event for all ages. It’s an annual event in August and is visited by over 12.000 visitors every year. Apart from the spectacular tractor pulling there are several shows including motor bikes riding up a steep wall, assault courses, taking in the view sitting on a platform hanging from a crane and several shows for children.

See: http://www.trekkertrek.nl

Gallery Images related to Trekkertrek - Tractor Pulling

View All 5 Gallery Images

Tracking History (13007.9mi) View Map

Dropped Off 4/10/2024 Breitwiese placed it in RV 5.08 : Brugge West-Vlaanderen, Belgium - 389.57 miles  Visit Log

Gute Weiterreise!

Retrieve It from a Cache 9/15/2023 Breitwiese retrieved it from Altmann St. Gallen, Switzerland   Visit Log

take you on a small travel to move on 😁

Dropped Off 9/9/2023 Asti1611 placed it in Altmann St. Gallen, Switzerland - 8.78 miles  Visit Log

Darf hier pausieren auf dem Altmann Gipfel 2435m

Retrieve It from a Cache 7/21/2023 Asti1611 retrieved it from Goggeien (Toggenburg) St. Gallen, Switzerland   Visit Log

Geht mit mir vom Goggeien im Toggenburg Schweiz auf Reisen

  •  Bild aus der Geocaching®-App hochgeladen
Dropped Off 9/4/2022 mrfrueh placed it in Goggeien (Toggenburg) St. Gallen, Switzerland - 24.32 miles  Visit Log

hier darfst du etwas Ruhen😉

Retrieve It from a Cache 8/28/2022 mrfrueh retrieved it from Über die Goldach St. Gallen, Switzerland   Visit Log

Kommt mit weiter auf Reise

Dropped Off 8/26/2022 Die_Herumtreiber placed it in Über die Goldach St. Gallen, Switzerland - 350.67 miles  Visit Log
Visited 8/23/2022 Die_Herumtreiber took it to Power Bank 1 Schaffhausen, Switzerland - 26.2 miles  Visit Log
Visited 8/21/2022 Die_Herumtreiber took it to sea life Baden-Württemberg, Germany - 11.22 miles  Visit Log
Visited 8/21/2022 Die_Herumtreiber took it to El Niño (Virtual Reward) Baden-Württemberg, Germany - 6.97 miles  Visit Log
data on this page is cached for 3 mins