Skip to content

Gemeenterace 2012 Geocoin Arsari_NL Gemeenterace 2012

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Arsari_NL Gemeenterace 2012 Print Info Sheet
There is 1 user watching this listing.
Owner:
Arsari_NL Send Message to Owner Message this owner
Released:
Friday, November 18, 2011
Origin:
Flevoland, Netherlands
Recently Spotted:
Unknown Location

This is not collectible.

Use TB4TCVE to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Gemeenterace 2012
Deze coin doet mee aan een geocoinrace door Nederland waarbij punten verzameld moeten worden door in 2012 zo veel mogelijk caches in verschillende gemeenten in Nederland te bezoeken. Voor meer info: www.globalcaching.eu
Let op: verplaatsers kunnen leuke prijzen winnen door de verplaatsing zelf en/of door een originele log te schrijven!!

THIS COIN SHOULD NOT LEAVE THE NETHERLANDS. IT'S PARTICIPATING IN A GEOCOINRACE IN THE NETHERLANDS

Gemeenterace 2012

About This Item

Gemeenterace coin

Doel
Het doel van de Gemeenterace 2012 is dat de racecoins zoveel mogelijk caches in zoveel mogelijk verschillende gemeenten in Nederland bezoeken en daarbij zoveel mogelijk punten verzamelen. De race duurt het hele jaar, en de coin die de meeste punten heeft verzameld op 31 december 2012 is de winnaar, krijgt de hoofdprijs en geniet eeuwige roem. De coins die op plaats 2 t/m 10 eindigen krijgen ook een prijs.

Verplaatsers kunnen ook prijzen winnen!
In 2012 wordt elke maand onder de geocachers die die maand een racecoin in een cache in Nederland hebben gestopt een leuke prijs verloot. Als een cacher meerdere keren een coin in dezelfde maand dropt, maakt die cacher evenzoveel keer kans in de loterij van die specifieke maand.

Logwedstrijd!
In navolging van de race van 2010 is er dit jaar ook een maandelijkse logwedstrijd! Elke maand wordt door de wedstrijdleiding een shortlist van zo’n 10 genomineerde logs opgesteld (afhankelijk van het aanbod) waaruit een (anonieme) jury 3 logs kiest die vervolgens aan de forumlezers van globalcaching.eu worden voorgelegd. De schrijver van de winnende log ontvangt een prijs. Het is dus zaak om als verplaatsende cacher een mooie log te schrijven: een literaire, een rare, een dichterlijke, een lollige, een diepzinnige log. Alles mag. Iedereen mag logs nomineren en ook eigen logs mogen worden genomineerd. Foto's zijn onderdeel van de log en wegen dus mee in de beoordeling van de log!

Punten
Een bezoek aan een cache in een gemeente levert 1 punt op. Gemeenten die ook provinciehoofdstad zijn leveren 2 punten op en een bonusgemeente levert zelfs 3 punten op. De bonus gemeenten zijn:
Almere, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg 

Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Kollumerland en Nieuwkruisland (de twee gemeenten met de langste naam, 28 letters)

Ede, Epe, Oss en Urk (de vier gemeenten met de kortste naam)

Eemsmond (meest noordelijk gelegen gemeente)

Gulpen-Wittem (meest zuidelijk gelegen gemeente)

Oldambt (meest oostelijk gelegen gemeente)

Sluis (meest westelijk gelegen gemeente)

Schiermonnikoog (gemeente met het kleinste inwoneraantal en de laagste bevolkingsdichtheid)

Súdwest-Fryslân (gemeente met het grootste oppervlak: 816 km2)

Schoonhoven (gemeente met het kleinste oppervlak: 7 km2)

 Als de coin op de foto gaat met een gemeentehuis en/of het gemeentwapen van de gemeente waar de coin is of werd gedropt, dan krijgt de coin 1 extra punt. Ook als de coin op de foto gaat met een plaatsnaambord van die gemeente (of een plaatsnaambord van een dorp of stad binnen die gemeente waarbij ook de gemeentenaam zichtbaar is) krijgt de coin 1 extra punt. Verplaatsers worden dus aangemoedigd deze bonuspunten aan te leveren via dergelijke foto’s. NB: Verplaatsers doen automatisch mee in de maandelijkse verplaatsprijsloterij en kunnen met een leuke log meedoen in de logwedstrijd.

De (tussen)stand is te bekijken op de volgende website:
http://www.globalcaching.eu/Trackable/Gemeenterace2012/Ranking.aspx


Gallery Images related to Arsari_NL Gemeenterace 2012

View All 8 Gallery Images

Tracking History (603.2mi) View Map

Mark Missing 9/5/2012 De Overburen marked it as missing   Visit Log

Dit is een automatisch gegenereerd bericht
Deze trackable is als 'vermist' opgegeven door de cache eigenaar of de beheerder van de site. Trackables worden als vermist opgegeven wanneer wordt vastgesteld dat ze niet langer in de vermelde cache zitten of zich bevinden in de handen van de vermelde geocacher. Bekijk de meest recente logs van deze trackable om meer te weten te komen over de huidige staat.

Write note 8/26/2012 De Overburen posted a note for it   Visit Log

Ik heb vandaag een nieuw doosje geplaatst

De coin zit NIET meer in de cache, ik heb de teams die gelogd hebben sinds plaatsing al aangeschreven, er zitten een paar teams bij met nog niet zoveel founds, dus ik vermoed dat het nog wel goed gaat komen

Dropped Off 8/22/2012 De Overburen placed it in Maria Kapel Noord-Brabant, Netherlands - 1.52 miles  Visit Log
  • 2012-08-22 13.47.05
  • 2012-08-22 13.40.22
Retrieve It from a Cache 8/15/2012 De Overburen retrieved it from Rondje Esp en Bokt Noord-Brabant, Netherlands   Visit Log

Nou deze coin heeft wel heel hard wat puntjes nodig

gaan we voor zorgen !

Dropped Off 8/15/2012 irisisleuk placed it in Rondje Esp en Bokt Noord-Brabant, Netherlands - 79.09 miles  Visit Log

En van harte welkom in bonusgemeente Eindhoven!

Deze cache ligt vlakbij de gemeente Son&Breugel, waar we vandaag naar toe gingen om alles in orde te maken voor een nieuwe cache die we in samenwerking met de CO van deze cache hebben gemaakt.
Wie weet komt deze racer daar nog wel terecht later deze week!

Veel succes in de race verder!

  • Arsari racer in aangekomen in Eindhoven!
  • Arsari racer met gemeentewapen Eindhoven
Retrieve It from a Cache 8/12/2012 irisisleuk retrieved it from TB Hotel Van den Kommer Kazerne Noord-Holland, Netherlands   Visit Log

Boven de rivieren is het racecoin mekka van Nederland. Als we kijken op de kaart waar nog racers liggen die we nog niet hebben verplaatst dit jaar, dan moeten we minimaal 1,5 uur rijden om ze te pakken te krijgen. En af en toe zijn we zo gek (oke, niet af en toe, maar vrij regelmatig 😉) om dat dan ook maar te gaan doen. Dit weekend stond zo maar weer eens Noord-Holland op het programma, waar we toch naar toe wilden om wat research te doen voor een van onze aankomende caches.
Maar er was prachtig weer voorspeld voor dit weekend... Een normale cacher is daar blij mee, maar wij hebben een andere definitie ontwikkeld voor goed weer. Bij ons is goed weer, goed racecoin verplaatsweer, wanneer er donkere wolken in de lucht hangen en het lijkt alsof er ieder moment stortbuien kunnen komen. Maar dat gebeurt dan niet, er is hooguit sprake van wat motregen, maar het schrikt andere cachers af om op pad te gaan, zodat wij meer kans hebben dat de racecoin waar we naar op zoek zijn nog in de cache ligt.
Het was dit weekend dus geen goed weer... 😉, maar desondanks hadden we toch geluk (wellicht door de vallende sterren die je deze week 's nachts zou moeten kunnen zien), want deze racer lag nog gewoon in de cache, ookal waren er al eerder vandaag cachers langs geweest om te loggen!

Foto's van Uitgeest hoefden we niet meer te maken, dat heeft de vorige cacher al gedaan, alleen heeft hij ze bij het log van de cache geplaatst in plaats van bij de coin, dus daar moet je nog even een mailtje heen sturen.
Bij het plaatsen van de coin zorgen wij vanzelfsprekend weer voor mooie bonuspunt-foto's!

Veel succes in de racer verder!

Dropped Off 8/11/2012 Tonniere placed it in TB Hotel Van den Kommer Kazerne Noord-Holland, Netherlands - 25.71 miles  Visit Log
Retrieve It from a Cache 8/11/2012 Tonniere retrieved it from Eerste Visplekje van PD2AVE Zuid-Holland, Netherlands   Visit Log

Gaat naar uitgeest met foto van bord en gemeentehuis. Komt goed

Dropped Off 8/11/2012 mattmarj placed it in Eerste Visplekje van PD2AVE Zuid-Holland, Netherlands - 3.18 miles  Visit Log

Foto's van de gemeentes volgen

  • IMG_0339
  • IMG_0340
  • IMG_0341
Grab It (Not from a Cache) 8/3/2012 mattmarj grabbed it   Visit Log

Meegenomen om misschien vandaag nog te droppen

data on this page is cached for 3 mins