Skip to content

Travel Bug Dog Tag roxetak Stephen King TB

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to roxetak Stephen King TB Print Info Sheet
Owner:
roxetak Send Message to Owner Message this owner
Released:
Sunday, September 29, 2013
Origin:
Banskobystrický kraj, Slovakia
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

This is not collectible.

Use TB5HPYT to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Sk: Cielom tohto TB je dostat sa do USA, do statu Main. Co najblizsie k adrese Stephena Kinga a nasledne spät do ruk majitela - roxetaka.

Adresa Stephena Kinga:

c/o Philtrum Corp.
49 Florida Ave.
Bangor, ME 04401
USA

EN: The purpose of this travel bug is travel to Maine, USA and back to owner´s hands. Visit the address of Stephen Edwin King in Maine, be closest to this address:

c/o Philtrum Corp.
49 Florida Ave.
Bangor, ME 04401
USA

About This Item

travel bug

SK: Tento TB je venovany Stephenovi E. Kingovi.

Stephen Edwin King sa narodil 21.9.1947 v Portlande v štáte Maine ako syn škótsko-írskych prisťahovalcov. V súčastnosti žije so svojou manželkou Tabithou a tromi ďeťmi v strašidelnej vile s 24 izbami v Bangore , hlavnom meste štátu Maine.
Je vášnivým fanúšikom rockovej muziky a spoločne s Robertom Fulghumom sa čas od času objaví aj na pódiu s elektrickou gitarou v ruke.
Knihy začal písať v devetnástich rokoch a dnes má na svojom konte vyše 40 románov, poviedok, televízny seriál a osem filmových scenárov. S. King a Alexandre Dumas starší majú okrem dĺžky svojich kníh spoločné aj to, že sa iba oni dvaja môžu pýšiť kompletne sfilmovaným dielom. Pri sfilmovaní jeho poviedky Trucks si ju sám aj režíroval. Naposledy bol sfilmovaný jeho román Zelená míľa, ktorý bol nominovaný aj na Oskara.
S. King je autorom tých najdesivejších hororov, aké kedy boli napísané. Preto je aj nazývaný Kráľ hororov. Je zaradený medzi najlepšie zarábajúcich spisovateľov na svete, čo nie je čudné, keď si uvedomíme, že doteraz predal vyše dve miliardy výtlačkov svojich kníh.
Vynorujú sa desiatky dohadov, pre čo sú jeho knihy tak úspešné. Nikto však neodkryl jeho metódu lepšie než on sám: Môj trik je získať si čitateľovu dôveru. Obíjmem ho okolo ramien a hovorím: Poď sa na niečo pozrieť - vážne sa ti to bude moc páčiť. Je to naozaj dobré. Potom ho vediem po ulici a zatiahnem ho za roh, kde sa dejú všetky tie hrozné veci. Tam ho podržím, kým nezačne kričať od strachu.

 

EN: This travel bug "roxetak Stephen KIng TB" is dedicated to the great writer Stephen Edwin King.

Stephen Edwin King was born in Portland, Maine in 1947, the second son of Donald and Nellie Ruth Pillsbury King. After his parents separated when Stephen was a toddler, he and his older brother, David, were raised by his mother. Parts of his childhood were spent in Fort Wayne, Indiana, where his father's family was at the time, and in Stratford, Connecticut. When Stephen was eleven, his mother brought her children back to Durham, Maine, for good. Her parents, Guy and Nellie Pillsbury, had become incapacitated with old age, and Ruth King was persuaded by her sisters to take over the physical care of the elderly couple. Other family members provided a small house in Durham and financial support. After Stephen's grandparents passed away, Mrs. King found work in the kitchens of Pineland, a nearby residential facility for the mentally challenged.

Gallery Images related to roxetak Stephen King TB

View All 2 Gallery Images

Tracking History (98724.9mi) View Map

Visited 5/27/2024 roxetak took it to ŠVP - Rekapitulácia (Nočná hra) Trenčiansky kraj, Slovakia - 63.67 miles  Visit Log
Visited 5/27/2024 roxetak took it to PO STOPÁCH Kamenné gule v Megoňkách Žilinský kraj, Slovakia - 30.94 miles  Visit Log
Visited 5/25/2024 roxetak took it to R.I.P GC9MCDD a Hojdačka Krpeľany Žilinský kraj, Slovakia - 8.22 miles  Visit Log
Visited 5/25/2024 roxetak took it to Adventure Lab: Mural v meste Bonus Žilinský kraj, Slovakia - 3 miles  Visit Log
Visited 5/22/2024 roxetak took it to I Shot The Sheriff Žilinský kraj, Slovakia - 28.39 miles  Visit Log
Visited 5/19/2024 roxetak took it to Badín-škôlka Banskobystrický kraj, Slovakia - .22 miles  Visit Log
Visited 5/19/2024 roxetak took it to Badín-škola Banskobystrický kraj, Slovakia - 29.46 miles  Visit Log
Visited 5/19/2024 roxetak took it to Pamätník Badín (reloaded) Banskobystrický kraj, Slovakia - .59 miles  Visit Log
Visited 5/19/2024 roxetak took it to Badín-ihrisko Banskobystrický kraj, Slovakia - 29.59 miles  Visit Log
Visited 5/18/2024 roxetak took it to Vŕba ( lat. Salix) #1# Žilinský kraj, Slovakia - .83 miles  Visit Log
data on this page is cached for 3 mins