Skip to content

Geo-Achievement Finds 250 Geocoin

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Geo-Achievement Finds 250 Geocoin Print Info Sheet
Owner:
newman007 Send Message to Owner Message this owner
Released:
Saturday, November 2, 2013
Origin:
Královéhradecký kraj, Czechia
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

This is not collectible.

Use TB5RJ2W to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

There is currently no goal for this item.

About This Item

No additional details available.

Gallery Images related to Geo-Achievement Finds 250 Geocoin

    View All 4 Gallery Images

    Tracking History (613.3mi) View Map

    Visited 9/2/2017 newman007 took it to GREAT MORAVIA 2017 Olomoucký kraj, Czechia - 75.34 miles  Visit Log
    Visited 9/2/2017 newman007 took it to GPS MAZE EUROPE - Czech Republic Olomoucký kraj, Czechia - 75.52 miles  Visit Log
    Visited 3/4/2016 newman007 took it to Čaj o páté 2016 po prvé Královéhradecký kraj, Czechia - 1.09 miles  Visit Log

    19:30, #2701#
    Sice pozde, ale preci :-). Vetsina eventoveho programu mi kvuli memu pozdnimu prichodu utekla, ale afterparty jsem si uzil na plno. Obavy z toho, ze si nebudu mit kam sednout se rozplynuly uz pri pohledu z venci a vyborna mnamka na me taky zbyla. Mooooc dekuju vsem znamym i neznamym tvarim za super pokec a novomestske skupince tvorene Biotoxem, PecouCohym a Mztkou za paradne rozvitou diskuzi o rozdilech mezi lovci a sberaci ;-). Diky M@xi za dalsi z vydarenych akci, ktera nemela jedinou chybu.

    Visited 2/29/2016 newman007 took it to Horymír, aneb 1x za 4 roky Královéhradecký kraj, Czechia - 30.66 miles  Visit Log

    17:28, #2699#
    I když jsme hnali ze Skalice o 106, přesto jsme dorazili s cca 10 min zpožděním. Naštěstí jsme o nic nepřišli a vše užili na plný koule. Počasí přálo, chvíli sníh, chvíli déšť, ze začátku teplo, ke konci kosa, no co víc si přát. Smekám před celou řadou geoplavidel. Úplná škoda je pustit do světa. Když už to vypadalo, že nás nic nepřekvapí, objevila se nádherná nutrie, o jejíž plachosti se nedalo hovořit - vysloveně společenský typ. Díka za moc fajn cíl v dnešním dni, který máme všichni tak trochu navíc ;-).

    Visited 12/23/2015 newman007 took it to Predvanocni vyslap na Hvezdu poctvrte Královéhradecký kraj, Czechia - 87.7 miles  Visit Log

    20:30, #2655#
    Venku krasne a tak s tezi hledam jiny program nez Predvanocni vyslap na Hvezdu po ctvrte. Zkusenosti z predchozich rocniku napovidaji k zaparkovani auta nahore na Hvezde a sebehnuti dolu k vychozim souradnicim. Presne tak delam a .... zase spatne. Chvili po stretnuti a zalogovani zacinaji pipat notifikace - staronove Mimi na svete. Ted by se to auto hodilo.... S vasni nastavuji souradnice a mezi prvnimi vyrazim k cili. Mimco nalezeno, ale uz je to pekny cvalik co za posledni rok o poradny kousek popolezl :-). Na miste se shanim po svem futralu na mobil a kde nic, tu nic. Jeste ze mame Jardu88. Tomu nic neunikne a zapomenute veci jsou razem na svete. Diiiiky!!! Nahore na Hvezde jsem odlovil posledni zbyvajici restik, poslech zkousku trubacu a pokusil se rozloucit se zbytkem skupiny, ktera se pro me nepochopitelnym zpusem dostala do nitra chaty. Pred chatou cedule "Plno - Obsazeno", za oknem napis "z duvodu havarie vodovodni soustavy omezen provoz" a vstupni dvere zamceny. Vevnitr se svitilo, opravdu bylo plno, ale nemohl jsem prehlednout zname tvare kolem jednoho velkeho stolu. Ze by opet zapracoval Jarda88? Nepochybuju :-). Napadlo me hned nekolik zpusobu, jak dovnitr, ale jelikoz jsem byl na odjezdu zpet za rodinou, neprudil jsem p. Novaka a nechal ho k dispozici vsem drive prichozim navstevnikum.
    Vsem Vam preji krasne vanocni svatky a do noveho roku hodne zdravi, stesti a primerenou davku cacherskeho stesticka.

    Visited 12/13/2015 newman007 took it to ADVENTNI GEOSKORAPKY / ADVENT GEONUTSHELLS 2015 Hlavní město Praha, Czechia - .68 miles  Visit Log

    18:27, #2653#
    Myslim, ze tento den proziva drtiva vetsina prazskych kesi masivni najezd kaceru, kteri vyrazi na prochazku Prahou s cilem vecerniho vypusteni pripravenych miniplavidel do Certovky. I u nas tomu neni jinak. Prijeli jsme z vychodnich Cech a snazili jsme se poznat co mozna nejvetsi kousek ze stovezate Prahy. Nas tym se sklada z Newman007, mkarajda a Gepardos. S ohledem na logbooky logujeme spolecne pod zkratkou NaT - Nachod Team.
    Tento megaevent je velmi dobre nacasovan v tesne blizkisti tech nejkrasnejsich svatku, ucast je grandiozni a plavidla co jme mohli videt casto poporaji zakladni zakony fyziky. Akce se vydarila na vybornou. Diky za pozvani a pristi rok se opet tesime navidenou.

    Visited 12/13/2015 newman007 took it to Předvánoční CWG šmelení Hlavní město Praha, Czechia - 80.3 miles  Visit Log

    16:05, #2647#
    Myslim, ze tento den proziva drtiva vetsina prazskych kesi masivni najezd kaceru, kteri vyrazi na prochazku Prahou s cilem vecerniho vypusteni pripravenych miniplavidel do Certovky. I u nas tomu neni jinak. Prijeli jsme z vychodnich Cech a snazili jsme se poznat co mozna nejvetsi kousek ze stovezate Prahy. Nas tym se sklada z Newman007, mkarajda a Gepardos. S ohledem na logbooky logujeme spolecne pod zkratkou NaT - Nachod Team.
    Tento event je velmi dobre nacasovan, nebot ucast je grandiozni a smenene kousky vystavni. Diky za pozvani a pristi rok se opet tesime navidenou.

    Visited 12/12/2015 newman007 took it to Flash Mob Freeze Event IV Královéhradecký kraj, Czechia - 1.09 miles  Visit Log

    10:00, #2637#
    Diky za dalsi moc vydarenou akci. Letos jsem dorazil asi 2 min v predstihu a tak zbyl prostor na zaujmuti te nejvyhodnejsi pozice. Tedy na pocatku se to zdala byt nejvyhodnejsi pozice, ale s pribyvajicim casem po prvnim pisknuti se me presvedceni vytracelo :-). Presne jak psal Wetu, za kamerou se nestiha mrskat, zato my pred kamerou to mame jak pulden :-). Diky tomozzymu za dalsi CWG a za tuto nabidku prijemne straveneho dopolecne, ktera se v radach kaceru neodmita.

    Visited 12/3/2015 newman007 took it to Vánoční Čaj o páté 2015 Královéhradecký kraj, Czechia - 5 miles  Visit Log

    17:00, #2628#
    Diky M@xovi za dalsi vydarenou akcicku v Bonatu. Par jsem jich uz mel tu cest navstivit a je obdivuhodne, ze kazdy dalsi caj vzdy prekvapi necim novym, obohati, v brisku udela dobre a umozni mi poznat nove tvare. Uz ted se tesim na dalsi kolo ;-).

    Visited 11/21/2015 newman007 took it to S Pecou na pivo (pivo ctvrte) Královéhradecký kraj, Czechia - 5 miles  Visit Log

    18:00, #2627#
    Diky Pecovi za pozvani na dalsi vydarenou akcicku. Na letisti uz mame neco za sebou a tak jsem tusil, do ceho jdu...... No a zase ne - NETUSIL. Ohen v krubu se teprve rozpaloval, z okenic pomalu mizely stopy namrazy a aby si clovek mohl posunout lavici, musel ji nejprve odrazit od zeme. Ale nejsme holky z porcelanu. Uz uz jsem si sedal na lavici, kdyz v poslednim okamziku zahledam ztrouchnively sedak s kvalitnim podhoubim. Kde to se tady vzalo, ze by mztka? Nic me neodradi, obchazim stul a usedam z druhe strany. Chyba! Jeste nez jsem stacil vydechnout, uz citim to ledove vlhke pohlazeni na mych hyzdich. No to snad ne. Jako by ta lavice byla z venku a ne odsud, ze jo? Peco ;-)?. Po predchozich zkusenostech vybirame s mkarajda a mztkou (pritomnost kvalitniho podhoubi potvrzena) ten nejutulnejsi stul, nejsussi lavicku a nejvic nejlepsi spolecnost. Event se rozbiha a ja si uzivam plnymi dousky tu nej moznou atmosferu, krerou Peca ladi k naproste dokonalosti. Prestoze se tento event opakuje jiz po ctvrte, pokazde nas prekvapi necim novym. Diky za organizaci a jiz v predstihu se tesim na krasne polokulate opakovani.

    data on this page is cached for 3 mins