Skip to content

Travel Bug Dog Tag Ankes verjaardag

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Ankes verjaardag Print Info Sheet
There is 1 user watching this listing.
Owner:
Femke & Sandor Send Message to Owner Message this owner
Released:
Sunday, September 28, 2003
Origin:
Netherlands
Recently Spotted:
Unknown Location

The owner hasn't set their collectible preference.

Use TBC278 to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

TB 'Ankes verjaardag' mag in alle caches geplaatst worden, maar moet wel in Nederland blijven. Het is de bedoeling dat de TB iedere september in een cache binnen een straal van 15 kilometer van de Steenwijker Kamp terugkeert om de verjaardag van Anke te vieren.

TB 'Anke's Birthday' may be placed in any cache, but must stay in the Netherlands. This TB is meant to be returned to a cache in a radius of 15 kilometers from the Steenwijker Kamp to celebrate Anke's birthday in September.

About This Item

Anke, het zusje van Femke en zeer gewaardeerd parttime versterker van team Femke & Sandor, is in de laatste week van september jarig. Dit keer wordt ze 24. Om deze heugelijke gebeurtenis te vieren hebben wij een TB voor haar gemaakt, die zij zelf in een cache naar keuze mag vrijlaten. Het is de bedoeling dat deze TB elke laatste week van september in een cache is die binnen een straal van 15 kilometer van de Steenwijker Kamp ligt (zie hier voor een kaartje of klik hier voor een lijstje), zodat hij ieder jaar Anke op haar verjaardag kan bezoeken. In de rest van het jaar mag de TB naar hartelust rondzwerven, zolang hij maar in Nederland blijft.

'Ankes verjaardag' is een TB in de vorm van een druivenblad. Dat is niet voor niets: als Anke namelijk jarig is, zijn net de eerste druiven weer geplukt. En vers geplukte druiven zijn natuurlijk een hééérlijke traktatie!

Hoewel oktober traditioneel de wijnmaand is, wordt september vaak geassocieerd met druiven. De maand september heeft bijvoorbeeld in het laat-middeleeuwse handschrift 'Les Très Riches Heures' een miniatuur gekregen, waarop de druivenoogst is afgebeeld (zie hier voor de afbeelding).

Gallery Images related to Ankes verjaardag

    View All 11 Gallery Images

    Tracking History (2444.9mi) View Map

    Discovered It 6/19/2019 zuhude discovered it   Visit Log

    Auf dem Giga Event notiert.
    Write down at the Giga Even

    Discovered It 5/16/2015 ianssouthern discovered it   Visit Log

    Thanks for the discovery and for sharing.

    Mark Missing 7/29/2013 BilboBallings marked it as missing   Visit Log

    This is an automated message.
    This Trackable has been marked 'missing' by a cache owner or site administrator. Trackables are marked missing when it is determined that they are no longer located in the cache they are listed in or in the hands of the current holder. Review the most recent logs on this Trackable to learn more information about its current state.

    Dropped Off 5/12/2013 The Familie Hoff placed it in Op ontdekkingstocht met Abel Tasman Groningen, Netherlands - 142.43 miles  Visit Log
    Retrieve It from a Cache 1/2/2013 The Familie Hoff retrieved it from Rondje Piccardthofplas Groningen, Netherlands   Visit Log

    Op de verjaardag van mijn man deze leuke tb gevonden extra leuk omdat onze dochter Anke heet :-)

    Dropped Off 11/14/2012 zebra-1 placed it in Rondje Piccardthofplas Groningen, Netherlands - .56 miles  Visit Log
    Visited 11/14/2012 zebra-1 took it to Uitzicht over de Piccardthofplas Groningen, Netherlands - 21.09 miles  Visit Log
    Visited 11/14/2012 zebra-1 took it to Olympische Zomerspelen: Wielersport Groningen, Netherlands - 21.25 miles  Visit Log
    Retrieve It from a Cache 11/9/2012 zebra-1 retrieved it from Zomaar een boom? Drenthe, Netherlands   Visit Log

    Tja, de verjaardag is wel al voorbij. Maar gelukkig is dat een verschijnsel dat elk jaar terugkeert. Dus geen paniek. En de TB is al redelijk in de buurt, dus de volgende moet lukken.
    Groet.

    Dropped Off 11/4/2012 GasOpDieLollie placed it in Zomaar een boom? Drenthe, Netherlands - 126.01 miles  Visit Log
    data on this page is cached for 3 mins