Skip to content

Travel Bug Dog Tag Alsy

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Alsy Print Info Sheet
Owner:
Bloem77 Send Message to Owner Message this owner
Released:
Sunday, March 6, 2022
Origin:
Friesland, Netherlands
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

This is not collectible.

Use TB7EJAX to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Hoi, ik ben Alsy en ben een rendier. Aan de klompjes is wel te zien waar ik vandaan kom. Ik reis samen met mijn baasjes overal naar toe met als doel om de mooiste plekjes te ontdekken.

About This Item

Alsy

No additional details available.

Gallery Images related to Alsy

View All 11 Gallery Images

Tracking History (1569.6mi) View Map

Visited 5/26/2024 Bloem77 took it to Wildlands #3 Drenthe, Netherlands - 54.54 miles  Visit Log

De hele dag hebben de baasjes door Wildlands gewandeld samen met mannetjes baas moeder. Ik heb me voornamelijk laten dragen door een van mijn baasjes ๐Ÿ˜. We hebben veel verschillende dieren gezien, ook leeuwen en olifanten en kleine prairie hondjes. Aan het eind van de dag kan vrouwtjes baas het toch niet laten om nog een cache te zoeken. Gelukkig lag er bij het grote parkeerterrein een cache die snel gevonden werd.

Write note 5/17/2024 Bloem77 posted a note for it   Visit Log

We fietsen vandaag de Mini 11. Dit is een cache waar we langs fietsen. Vrouwtjes baas doet nog wel een poging om de cache te vinden, maar helaas vindt vrouwtjes baas niets.

Visited 4/21/2024 Bloem77 took it to I 🫶🏼 Geocaching Friesland, Netherlands - 14.43 miles  Visit Log

Met de baasjes mee te wandelen. Vrouwtjes baas is blij dat het nu eens wat langer droog is. We lopen door het centrum van Sneek en foen een paar schoenwinkels aan. Gelukkig heeft vrouwtjes baas ook nog een cache op het oog, een cache die nu wel goed te doen is omdat het nog niet zo druk is in het centrum ๐Ÿ˜€. Deze cache is nieuw leven in geblazen, de baasjes hebben hier al eens eerder een cache gevonden. We lopen naar de brug met allemaal slotjes er aan. Vrouwtjes baas heeft een redelijk goed geheugen en wist ongeveer waar de code moest zijn. We zochten wel aan de goede zijde van de brug, maar toch aan de verkeerde kant ๐Ÿ˜. De code werd toch snel gevonden, toch duurde het even voor de cache open ging. Na het loggen sluit vrouwtjes baas de cache, mannetjes baas probeert nog het slot met de code beter zichtbaar te maken ๐Ÿ˜œ.

Visited 4/14/2024 Bloem77 took it to De blauwe diamant (3 van 4) Friesland, Netherlands - .3 miles  Visit Log

Na het modderpad naar de vorige cache, hebben we nu eerst een stukje gelopen over een fietspad en gaan we, als we de brug over zijn, een zandpad op. Een dagpauwoog vliegt voor ons uit ๐Ÿฆ‹. Op een gegeven moment komen we bij het pad aan dat ons naar deze cache moet brengen. Er komen al andere mensen van dat pad af en het lijkt er op dat het er drassig is. De baasjes gaan het er wel op wagen. Ze hebben tenslotte goede schoenen aan ๐Ÿ˜. Het pad viel wel mee en bereiken we de cache zonder problemen. Nu hebben we ook het laatste cijfer voor de bonus die we eerder dus fout hadden. Maar helaas, nog steeds geen groen. De baasjes besluiten om het maar te laten en wandelen via de weg weer terug naar de auto. Bij de auto aangekomen blijkt dat de baasjes hele vieze schoenen hebben ๐Ÿฅพ. Gelukkig zijn mijn voetjes nog helemaal schoon ๐Ÿ˜œ.

Visited 4/14/2024 Bloem77 took it to Leeuwarder Bos 6: Biodiversiteit Friesland, Netherlands - 18.19 miles  Visit Log

We gaan vandaag naar het Leeuwarder Bos, dat vond vrouwtjes baas wel een goed plan en mannetjes baas is het ermee eens. Vrouwtjes baas heeft natuurlijk ook een paar caches op het oog. Bij de eerste hebben we al pech, we vinden niets en als vrouwtjes baas de checker nog enlen keer probeert, blijkt die fout te zijn. Helaas, dus lopen we maar verder.
We willen naar een pad, maar daar liggen koeien ๐Ÿ‚๐Ÿ„ op. Nu moeten we verder lopen naar de volgende afslag, ondertussen kijkt.een andere koe ๐Ÿฆฌ ons eng aan ๐Ÿ˜ณ. Baasjes zijn iets minder bang.
We lopen nog de grafheuvel op en genieten even van het uitzicht. Dan lopen we een stuk langs de Jelsumervaart en ateken deze over. Vrouwtjes baas heeft een route naar een cache maar als we weer moeten afslaan, lukt dat nog redelijk echter verder op zakt vrouwtjes baas met haar linkervoet helemaal de drek in ๐Ÿ˜‚. Dat was een goede test voor de schoenen om te kijken of ze wel waterdicht zijn.
Halverwege het pad moeten we over een hekje klimmen, dan zien we ook waar de cache moet liggen. De cache behuizing wordt snel gevonden, maar dan moeten we de koker er nog uit krijgen. Dat viel gelukkig mee.

Visited 4/6/2024 Bloem77 took it to Frysk Blau | Tegeltjeswiisheid Friesland, Netherlands - .12 miles  Visit Log

Deze ligt vlak bij de eerste die we vandaag hebben gevonden. Deze geeft echter wel een beetje problemen. Vrouwtjes baas laat de fiets niet achter en we kunnen niet zomaar de berm door. Daar ligt een slootje. Even verderop zier vrouwtjes baas wel een mogelijkheid om naar de overkant te komen met de fiets. Dan blijkt ook nog eens dat we achter de bomenrij langs kunnen ๐ŸŒฒ๐ŸŒณ. We lopen met de diets dir het gras richting de cache. Nu zet vrouwtjes baas de fiets wel even op slot en we lopen de struiken in. Daar zien we namelijk een spoor en een vogelhuisje. Als vrouwtjes baas het vogelhuisje opent, valt er van alles uit. We loggen eerst onze naam op een tegeltje, weer eens wat anders dan een papieren logrolletje. Daarna ruimen we de boel op en gaan we weer verder fietsen. Eerst weer door het gras lopen en dan wachten tot we de weg over kunnen steken naar het fietspad. Nog een stukje tegen de wind in en dan hopelijk voor de wind ๐Ÿ’จ.

Visited 4/6/2024 Bloem77 took it to By รบs op'e pleats Friesland, Netherlands - 7.17 miles  Visit Log

Samen met vrouwtjes baas ga ik te fietsen. Het is warm buiten, maar het waait wel stevig ๐Ÿ’จ. Het valt vrouwtjes baas dan ook wel een beetje tegen. Maar we zetten door ๐Ÿšด, we hebben tenslotte twee caches in het vizier. Als we op de eerste af fietsen, zien we al een vogelhuisje. We vermoeden dat dat weleens de cache kan zijn. Het blijkt een groot vogelhuisje te zijn met een mini cache. We schrijven onze naar op het briefje, stoppen de cache weer in het vogelhuisje en gaan op weg naar de tweede cache.

Visited 4/1/2024 Bloem77 took it to JEOCC: Joure's Eerste On-officiรซle Carpool Cache Friesland, Netherlands - 12.12 miles  Visit Log

Vandaag wil vrouwtjes baas wel wen cache zoeken om de datum te vullen en dan natuurlijk een fysieke cache. Nou, veel geluk hebben we niet. We hebben in Joure wel een lab cache punt kunnen vinden, voor de tweede moeten we het zand in lopen en dat zien we niet zitten. De fysieke caches die we tegenkomen, zijn niet echt handig om nu te zoeken ivm nat gras of omdat we er een stukje voor moeten omlopen. Al met al zit het niet echt mee ๐Ÿซค. Mannetjes baas vindt dat we te ver hebben gelopen, vrouwtjes baas geeft aan dat we nu wel een beeld hebben van Joure.
Nu hebben we deze dag alleen gevuld met een lab cache. Mannetjes baas vindt het wel een beetje zielig dat er geen fysieke cache is gevonden. Wanneer we bij de carpoolplaats langs rijden, geeft vrouwtjes baas aan dat daar ook een cache moet liggen. Mannetjes baas rijdt een rondje over de rotonde en parkeert op de carpoolplaats. Vrouwtjes baas gaat zoeken. Zo hebben we toch nog wen fysieke cache gevonden vandaag ๐Ÿ˜ƒ.

Visited 3/31/2024 Bloem77 took it to Monument "Professor Titus Brandsma" Friesland, Netherlands - 57.15 miles  Visit Log

Vandaag gaan we verder op verjaardagsvisite bij vrouwtjes baas in Bolsward. De baasjes en ik hebben de coรถrdinaten voor deze cache gevonden nadat we de multi in het Julianapark hebben gelopen. Vrouwtjes baas heeft hier wel eens eerder gezocht, maar toen kon ze niets vinden. Ze wist wel daar de cache ongeveer moest zijn. Maar nu gaan we even een stukje wandelen en zoeken ook deze cache. Mannetjes baas wijst op een mogelijke verstopplek. Vrouwtjes baas onderzoek de aangewezen plek en pakt de cache er uit.

Visited 3/17/2024 Bloem77 took it to Enka Fabriek Gelderland, Netherlands - 14.76 miles  Visit Log

Mannetjes baas wil graag nog naar Ede, nasr De Fietser. Hij wil graag nog een paar fietsen testen. Vrouwtjes baas ziet dat er een cache ligt. Eerst kunnen we niets vinden, mede door de hangjeugd. Dan gaan we maar naar binnen. Mannetjes baas kan de fietsen die hij ip het oog heeft testen. Na het testen en nog een bakje koffie, doen we nog een poging. Mannetjes baas blijkt wel gelijk te hebben met de vindplaats, maar vind zelf de cache niet ๐Ÿซค. Toch stuurt hij vrouwtjes baas de trap op om te kijken. Vrouwtjes baas maakt gebruik van de selfiecamera en ziet dan dat mannetjes baas gelijk heeft en vindt de cache wel. De magneet is alleen wel sterk, dus daarom kreeg ze de cache eerst niet los ๐Ÿ˜.

data on this page is cached for 3 mins