Skip to content

GeoPets Tag Mimoni (Minions)

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Mimoni (Minions) Print Info Sheet
Owner:
red62falcon Send Message to Owner Message this owner
Released:
Monday, July 18, 2022
Origin:
Hlavní město Praha, Czechia
Recently Spotted:
In Pinaceae

This is not collectible.

Use TBA2KN2 to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

There is currently no goal for this item.

About This Item

Mimoni jsou človíčci zabarveni do žluté barvy, která existovala od počátku věků. Vyvinuli se ze žlutých jednobuněčných organismů a jejich poslání je sloužit největším zločincům historie. Najít si pána bylo jednoduché, ale udržet si ho zvládali hůře. Sloužili například tyrannosaurovi, kterého dovedli do sopky, knížeti Drákulovi, kterého zabili slunečním světlem nebo například Napoleonu Bonaparte, na kterého vystřelili dělem. Bohužel již dlouho nikomu nesloužili, a tak spadli do hluboké deprese. Zároveň se nacházeli v zemi věčného sněhu a ledu. Pro spásu Mimoňů se tři hrdinové Kevin, Stuart a Bob vydávají na cestu nalézt jednoho velkého padoucha.

Kevin

Kevin je ambiciózní a (do jisté míry) chytrý. Vybral si dva mimoně, kteří mu pomohou najít padoucha, kterému by sloužili. Nechybí mu hrdost. Ve filmu se stane obřím mimoněm.

Stuart

Stuart je první, koho si Kevin vybral na cestu. Velice rád hraje na kytaru. Je zvláštní tím, že jako jediný z mimoní trojky má jenom jedno oko, které se nachází uprostřed. Je často hladový.

Bob

Nejmenší a nejroztomilejší mimoník, který se lehce ztratí. Vždy má při sobě svého plyšového medvídka Tima. Dá se říct, že se jedná o mimoní dítě. Ve filmu se stane králem Anglie.

Scarlet Overkill

Mimoní trojka zjistila informace o Scarlet Odkráglové na srazu padouchů, a tak pro ni pracovali. Jejich mise byla ukrást britské korunovační klenoty, aby se Scarlet mohla stát anglickou královnou. Stala se z ní nejlepší padouška, je originální tím, že i jako špičkový padouch je žena. V originálním znění ji nadabovala Sandra Bullock.


Mimoni je americký 3D počítačově animovaný film z roku 2015, prequel k filmům Já, padouch (2010), Já, padouch 2 (2013) a Já, padouch 3 (2017), přičemž film má také vlastní spin-off Mimoni 2: Padouch přichází. Film vyprodukovala společnost Illumination Entertainment pro Universal Studios. Film měl premiéru v Londýně 11. června 2015 a vydělal přes 1,1 miliardy dolarů po celém světě. V době vydání se film stal 10. nejvýnosnějším filmem všech dob a druhým nejvýnosnějším animovaným filmem. Film je také pátým nejlépe vydělávajícím filmem roku 2015.

Gallery Images related to Mimoni (Minions)

View All 6 Gallery Images

Tracking History (13592mi) View Map

Dropped Off 1/8/2024 LookingforLynne placed it in Pinaceae Maryland - 7 miles  Visit Log
Retrieve It from a Cache 12/16/2023 LookingforLynne retrieved it from Be Happy! Maryland   Visit Log

It was a relatively nice day for December, so I decided to look for a new cache in one of my favorite hiking areas and found this fish out of water. After I slipped and fell trying to cross a stream on the way back to the car, I decided it wasn't that warm after all. I think I will try to find a warmer location for this little fishy so he doesn't freeze to death over the winter.

Dropped Off 12/15/2023 72whalers placed it in Be Happy! Maryland - 54.72 miles  Visit Log
Retrieve It from a Cache 12/13/2023 72whalers retrieved it from 12 Days of Christmas New Jersey   Visit Log

Will move it along soon

Dropped Off 12/30/2022 Soccertoa placed it in 12 Days of Christmas New Jersey - .03 miles  Visit Log
Visited 12/30/2022 Soccertoa took it to 8 X 8 Challenge - Where Did YOU Go? New Jersey - .98 miles  Visit Log
Visited 12/30/2022 Soccertoa took it to Welcome To D.O.D. Ponds WMA! New Jersey - .13 miles  Visit Log
Visited 12/30/2022 Soccertoa took it to 0h No A Nano - Naughty Nauti Nonsense New Jersey - 1.51 miles  Visit Log
Visited 12/30/2022 Soccertoa took it to Geo-Meet Up at Salem Co Rec Site near DOD Ponds New Jersey - 101.3 miles  Visit Log
Visited 12/29/2022 Soccertoa took it to Vacation Community Celebration Event Maryland - 6.9 miles  Visit Log
data on this page is cached for 3 mins