Skip to Content

This cache has been archived.

densiro: Het is weer leuk geweest. Er komt geen vervolg voor deze mini-cache. Bedankt voor jullie bezoeken.

Het Noord-Zuid Team

More
<

Stukje Dordrecht in Almere

A cache by Het Noord-Zuid Team Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/17/2008
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Welkom op het Dordrechtplein in Almere.
English text below

Deze cache is o.a. opgedragen aan alle Dordtenaren die in Flevoland wonen. Ik ben zelf een Dordtenaar en ik woon sinds 2004 in Flevoland. Vandaar de naam "ZUID" in ons teamnaam. Mijn vriendin is "NOORD", omdat ze afkomstig is uit Leeuwarden (doe ook haar cache "Leeuwardenplein"). Eerst drie jaar in Lelystad (gaap!) gewoond en in 2007 verhuisd naar Almere. Ook om mijn geboortestad te eren, heb ik deze cache geplaatst op het ... Dordrechtplein. Hoe kan het ook anders.

Ik zou het leuk vinden als je in je log vermeldt wat jouw visie is op Dordrecht. Ben je er weleens geweest? Heb je goede of slechte ervaringen gehad in Dordt? Lucht je hart! Let er wel op dat het Dordrechtplein geen visitekaartje is van Dordt. De cache ligt hier puur vanwege de pleinnaam.

DORDT IN 'T KORT:
Dordrecht ligt in Zuid-Holland en vormt de zuidelijke poort van de Randstad. Met ruim 800 monumenten in de Binnenstad, laat Dordt veel zien van zijn rijke historie. Niet voor niets was Dordrecht de eerste stad in Holland die stapelrecht kreeg. Dat maakt Dordt tevens de oudste stad van Holland. Vandaag de dag telt Dordrecht 118.300 inwoners verspreid over 80 km2 eiland. Voor meer informatie kun je kijken op www.dordrecht.nl of www.vvvdordrecht.nl.

DE CACHE:
de cache is een micro, verstopt op het Dordrechtplein. Probeer ongezien te loggen en plaats hem op dezelfde plek terug! Let op: vanwege de bebouwing hier is het bereik van de GPS niet optimaal!

ENGLISH:
Do you know the city of Dordrecht? Have you ever been there? Would you be so kind to put in your log your opinion about Dordrecht? That's the idea behind this cache. The cache is a micro! Thanks!

Het Noord-Zuid Team

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.