Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email.
Als de cache binnen 3 maanden hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

More
<

DCGeopoly 17: Het Jongensinternaat

A cache by Deventer Cachers Gilde Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/23/2008
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Van het 1e DCG BBQ event (eind augustus 2008) tot en met het 4e DCG BBQ event (begin september 2011) was het DCGeopoly een serie van 40 caches (waaronder 3 puzzels) en een bonus in de Gemeente Deventer.
Deze cache is begin september 2011 overgenomen door het team dat de cache gemaakt / onderhouden heeft en blijft als losse cache voortbestaan.


De Holterhoek bestaat als particulier jongenspensionaat vanaf 1972.
Het is bedoeld voor leerlingen die door allerlei omstandigheden thuis niet tot een optimaal studieresultaat kunnen komen en voor kinderen van ouders die in het buitenland woonachtig zijn en aan een goede en ongestoorde schoolcarrière de hoogste prioriteit geven.
Het jongenspensionaat is gevestigd in een oud statig landhuis op een schitterend terrein van 7 hectare, in een beschermd natuurgebied.
Het terrein van het internaat is privéterrein en dus niet toegankelijk.


De Holterhoek

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.