Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

NMS68: Piilo on kadonnut ja kätkö sen mukana. Pitää tutkia, löytyisikö samasta paikasta uusi piilo.

More
<

Eräkaveri

A cache by NMS68 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/15/2008
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Mysteerikätkö jossain päin Itä-Helsinkiä. Kätkö on alle 3 km päässä referenssipisteestä. Purkin D on noin 1.5.

Helsingin Eräkaverit ry eli Heka on Marjaniemessä ja Herttoniemessä toimiva partiolippukunta. Lippukunta on perustettu jo vuonna 1936. Viikottaiset kokoukset pidetään Seuriksella eli Marjaniemen seurakuntakodissa (Vanamotie 13) ja Mäyrälinnassa (Hiihtomäentie 20 B). Lisäksi järjestetään kämppä- ja metsäretkiä, vaelluksia, leirejä yms. Hekan käytössä on partiokämppä nimeltä Uunola, joka sijaitsee Vihdissä Salmen ulkoilualueella noin 40 kilometrin päässä Helsingistä.

Hekassa toimii tällä hetkellä sudenpentulauma, jonka jäsenet ovat 7-9 -vuotiaita, ja vartioita, joiden jäsenet ovat 10-13 -vuotiaita. Lisäksi lippukunnassamme toimii johtajisto, vartionjohtajaneuvosto, laumanjohtajaneuvosto ja hallitus, jotka koostuvat 14-30 -vuotiaista johtajista.

Helsingin Eräkavereiden edeltäjät, tyttölippukunta Helsingin Eräsiskot ja poikalippukunta Helsingin Eräveljet, perustettiin Helsingin keskustaan vuonna 1936. Välirauhan jälkeen partiointi oli vilkasta, ja toiminta tyttö- ja poikalippukuntien välillä oli kiinteää. 1960-luvulla lippukuntien toiminta siirtyi silloisen lippukunnajohtajan Elna Lehtisen mukana Marjaniemeen. Vuonna 1975 yhdistyivät läheiset veljeslippukunnat Helsingin Eräkavereiksi. 1986 vietettiin lippukunnan 50-vuotisjuhlaa, ja silloin Heka otti käyttöön nykyisen lipun ja huivin, sekä rekisteröityi ry:ksi. 1996 lippukunnan juhlistaessa 60-vuotista olemassaoloaan otettiin käyttöön nykyinen logo.

Kätkölle löydät tutkimalla kätkökuvausta tarkasti. Annetut koordinaatit osoittavat merelle, eikä kätkö ole siellä. Hankalia laskutoimituksia ei tarvita. Jos et ole täysin varma koordinaateistasi, ne ovat väärät.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

116 Logged Visits

Found it 72     Didn't find it 10     Write note 9     Temporarily Disable Listing 6     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 11     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.