Skip to Content

This cache has been archived.

Pistol.Paul: Voor het eerst in drie jaar tijd gooit Pistol.Paul een stel caches in het archief (met pijn in zijn hart) [:(] [:O].
Wie weet geeft dit inspiratie om weer wat nieuws op touw te zetten of geeft het ruimte aan andere cachers tussen Kampen en Genemuiden om een nieuwe cache te plaatsen.

Groeten PP

More
<

Verzamelingen van vroeger - Sigarenbandjes

A cache by Pistol.Paul Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/16/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Niet zo lang geleden was ik weer eens op mijn rommelzolder, op zoek naar een oud fotoboek uit de begin jaren '70.
Bijna onvermijdelijk stuitte ik op een paar plakboeken met verzamelplaatjes, postzegelboeken en een doos met speldjes, sleutelhangers, smurfen en andere prullaria.

Het leek mij leuk, om mijn verzamelingen van 'toen' nu als onderwerp te kiezen voor deze serie caches.
Ik ben ook wel benieuwd welke verzamelingen jij er in je jeugd op na hield.

Succes met het graven in je herinneringen.SIGARENBANDJESAls klein kind logeerde ik nog wel eens bij mijn grootouders, drie huizen verderop in de straat. Opa rookte graag een sigaartje en hij wist blijkbaar bij de sigarenwinkel aan mooie sigarenbandjes te komen.
Op wat oudere leeftijd, werd ik zelf door mijn ouders naar de winkel gestuurd om een 'slof' sigaretten te halen voor een tientje. Zo kon ik dus zelf aan de winkelier vragen naar de nieuwste bandjes.  Ook gebruikte ik toen afgedankt reclame materiaal (namaak verpakkingen), om mijn kamer te versieren.
Ik heb wel veel 'mee' moeten roken met
ouders en grootvader, maar zèlf ben ik gelukkig nooit met roken begonnen.

Sigarenbandjes

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.