Skip to content

Pic de l'Infern Traditional Cache

Hidden : 06/12/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Pic de l'Infern

El Pic de l’Infern és un esvelt pic fronterer que domina el circ de Carançà, al nord de la Vall de Núria. Amagat des del Sud i imponent des del Nord. És una de les muntanyes més representatives d’aquesta regió del Pirineu, a banda de ser una de les més altes, amb els seus 2.869 m. De fet, després del Puigmal i del Bastiments, és la tercera muntanya més alta d’aquesta zona i la sisena més alta dels Pirineus Orientals.

Si la meteorologia és bona i l’atmosfera és neta, es pot gaudir d’unes grans vistes: podreu contemplar bona part del pirineu gironí i dels estanys de Carançà (estany Blau, Negre i de les Truites), així com els estanys de la Coma de l’Infern i els de Comamitjana.  També tindreu vistes sobre el llunyà Puigpedrós, el Carlit o la serra del Cadí i cap al sud, sobre el Montseny i Montserrat.

Per arribar el Pic de l’Infern, es pot fer des de diferents punts: des de Vallter, des de Núria, des del refugi de Carançà, des del refugi de Coma de Vaca, etc.

Un dels recorreguts clàssics és el de Vallter: pujar cap al Coll de la Marrana, ascendir al Pic de Bastiments, carenajar cap al Pic de Freser i seguidament arribar al Pic de l’Infern. Per tornar, es pot fer tot baixant cap al Portell en direcció a la cabana de Tirapits (una cabana de pedra amb un polsador d’emergència per contactar amb els bombers) i agafar el GR-11 fins arribar de nou al Coll de la Marrana i a Vallter.

Si es pretén anar a buscar el catxé a l’hivern, s’ha de ser un muntanyenc experimentat, anar amb el material oportú i estar molt al cas de les previsions meteorològiques i de risc d’allaus.


Additional Hints (No hints available.)