Skip to Content

This cache has been archived.

rixu: Pistetäänpä arkistoon

More
<

Talvipäivä paratiisissa

A cache by rixu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, January 9, 2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Talvipäivä paratiisissaMuutaman paikallisen kätköilijän kanssa keskusteltuani totesimme että eventti voisi olla poikaa. Täältä näyttäisi löytyvän kohtuuhyvin parkkitilaa (aivan katosten vieressä n. 15 autolle) ja istumapaikkoja (arviolta 20-30 ihmistä mahtunee sateensuojaan istumaan) . Tietysti grillikatoksilla saattaa muitakin ihmisiä olla.
Ideana lähinnä turista ja tutustua toisiin alueen kätköilijöihin, erityisesti Vihdin ja Lohjan alueen kätköilijät olisivat haluttuja, tietysti kaikki ovat erittäin tervetulleita :)

Ottakaa siis omat makkarat matkaan ja tulkaa grillailemaan kanssakätköilijöiden seurassa. Alueelta löytyy muutama kätkökin, lähimmät parin sadan metrin sisällä miittipaikasta. Virallinen aloitus 12:00 jota ennen kerkeää hyvin vaikka kiertämään Iso-Parikkaan jos haluaa purkkeja hakea :) Pidetään tämä perhetapahtumana joten viinakset kotiin, tai ainakin niiden nauttiminen jätetään iltaan. Paikallahan saa olla niin kauan kuin jaksaa ja juttua riittää :)

Jos oikein talvinen päivä sattuu niin vieressä on myös mäentynkää jossa lapset pystynee pulkkailemaan, jos siis jälkikasvua tai lapsenmieltä on mukana ottakaa pulkat ja liukurit matkaan :)

Myös harrastuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita eventtiin, tutustumaan harrastukseen ja harrastajiin. Paikalta löytynee niin kokemusta, erilaisia laitteita kuin myös halutessa opastusta mistä puuhassa on kyse :)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

125 Logged Visits

Write note 22     Archive 1     Will Attend 48     Attended 53     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 56 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.