Skip to Content

<

La font d'Aleny

A cache by Calonge de Segarra Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/04/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


DESCRIPCIÓ DEL CATXÉ / DESCRIPCIÓN DEL CACHÉ

CATALÀ

El catxé "La font d'Aleny" es troba situat molt a prop de dita font, un paratge singular del nucli d'Aleny (Calonge de Segarra). Podeu aprofitar per visitar el poblet d'Aleny, el qual gaudeix de molt bones vistes.

Es tracta d'un catxé de fàcil localització, ideal per a conèixer nous indrets i passejar per les rodalies d'Aleny.

CASTELLANO

El caché "La font d'Aleny" se encuentra situado muy cerca de dicha fuente, una paraje singular del núcleo de Aleny (Calonge de Segarra). Podéis aprovechar para visitar el pueblecito de Aleny, des del cual se aprecian unas buenas vistas.

Se trata de un caché de fácil localización, ideal para conocer nuevos lugares de interés y pasear por las cercanías de Aleny.

COM ARRIBAR / COMO LLEGAR

CATALÀ

El catxé està amagat a la font d'Aleny. Per accedir-hi, primer de tot cal que us adreceu fins al poble d'Aleny per la B-300. Un cop arribeu a Aleny, podeu aparcar a la plaça del poble. Deixeu el cotxe al poble ja que per anar a la font, el camí s'ha de fer a peu. Preneu l'estret carreró del Revolt fins a la sortida del carrer, veureu que s'acaba l'asfaltat i, tot baixant, hi ha un caminet a l'esquerra. Seguiu aquest camí de terra i rocs i ja haureu arribat a la font d'Aleny! El paratge és inconfundible pels pollancres que envolten la font.

Esperem que gaudiu del catxé!

CASTELLANO

El caché está escondido en la fuente de Aleny. Para acceder, primero de todo debéis ir hasta el pueblo de Aleny a través de la B-300. Una vez estéis en Aleny, podéis aparcar a la plaza del pueblo. Dejad el coche en el pueblo ya que para desplazaros hasta la fuente el camino debe hacerse andando. Tomad el estrecho callejón del Revolt hasta la salida de la calle, veréis que se termina el asfaltado y, bajando, hay un caminito a la izquierda. Seguid este camino de tierra y piedras y ya habréis llegado a la fuente de Aleny! El paraje es inconfundible por los chopos que rodean la fuente.

Esperamos que disfrutéis del caché!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

89 Logged Visits

Found it 77     Didn't find it 7     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 21 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.