Skip to Content

<

Pilvilampi

Hidden : 9/21/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vaasan Latu ry on perustettu 1998. Se on Suomen Ladun jäsenyhdistysYhdistyksen toiminta-ajatuksena on luoda puitteet monipuolisen  kuntoilun lisäämiseen.  Liikuntamuotoja ovat hiihto, kävely, sauvakävely, lumikenkäily, pyöräily, retkeily ja melonta.

Yhdistys mm. ylläpitää latuverkostoa Pilvilammen alueella. Latuverkoston pituus on tällä hetkellä noin 60 km. Suunnitelmissa on myös patikkareitti Pilvilammen alueelle.

Vaasan Latu hoitaa myös Pilvimajan huollon. Siellä on mm. VC, nuotiopaikka ja majan ovi on aina avoin. Sisällä on vieraskirja johon voi käydä kirjoittamassa nimensä.

Kätkö sijaitsee Pilvimajan välittömässä läheisyydessä. Kesäisin paikalle voi mennä maastopyörällä, tai kävellen ja talvisin hiihtämällä. Suositeltavin parkkipaikka on KWH:n välittömässä läheisyydessä.


 

  Additional Hints (No hints available.) 

Find...

140 Logged Visits

Found it 123     Didn't find it 4     Write note 9     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.