Skip to Content

This cache has been archived.

ilekka: Tämä purkki on aikansa elänyt. En ole koskaan oikein itsekään ollut tyytyväinen tämän toteutukseen, mutta en ole saanut uuttakaan aikaiseksi. Toivottavasti joku tekee tälle hienolle alueelle uuden kätkön.

More
<

Radiomäen urheilukenttä

A cache by ilekka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/3/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Lahden Radiomäellä

Radiomäki, alkuperäiseltä nimeltään Selänmäki ja sitä seuranneelta nimeltään Hautausmaanmäki, on Lahden kaupungin keskustassa sijaitseva Salpausselän harjuun kuuluva mäki. Radiomäki on osa kaupungin läpi kulkevaa Salpausselän harjuselännettä. Se on saanut nykyisen nimensä Yleisradion radioasemasta, jonka kaksi 150-metristä radiomastoa toimivat Lahden maamerkkinä. Aseman lisäksi mäellä on Lahden vanha hautausmaa ja Radiomäen urheilukenttä. Radiomäki sijaitsee Helsingintien, valtatie 12:n, Salininkadun ja Harjukadun välisellä alueella. Mäkeä on myös kutsuttu ennen hautausmaan perustamista Korkeamäen lisäksi myös Lämpysenmäeksi tai Selänmäeksi.

Radiomäen urheilukenttä sijaitsee Radiomäellä Yleisradion Lahden entisen radioaseman itäpuolella, Lahden kaupungintalon ja poliisilaitoksen sekä Salininkadun länsipuolella. Kenttää käytetään Salpausselän peruskoulun yläluokkien ja lukion liikuntaan. (Wikipedia)

Ole varovainen liukkaalla kelillä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

803 Logged Visits

Found it 785     Didn't find it 3     Write note 8     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 9 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.