Skip to content

Hovedvej 1 gennem Kolding #5 Traditional Cache

This cache has been archived.

team-viking: Slut

More
Hidden : 12/25/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Hovedvej 1 gennem Kolding

Hovedvej 1's rute gennem Kolding har ændret sig en del gennem tiden. De mange motorveje og ringveje, der blev bygget omkring byen i 60'erne og 70'erne, førte hovedvej 1 udenom byen på den nye motorvej nord for Kolding. Men man kan stadig uden de store problemer følge den gamle hovedvej 1 ind gennem selve Kolding by.

Når man kommer fra Middelfart og rammer rute 170 i den nordøstlige del af byen, skal man dreje til venstre i det store lyskryds. Herefter følger man Nordre Ringvej gennem den nordlige del af Kolding. Man skal populært sagt blot følge trafikstrømmen og hele tiden fortsætte lige ud ad Nordre Ringvej.

Efter fire kilometer gennem det nordlige Kolding møder man den gamle hovedvej 10 fra Vejle, der stadig hedder Vejlevej.

Her drejer man til højre og så følger man Vejlevej nord ud af byen, inden man efter cirka 1.200 meter skal dreje til venstre i endnu et lyskryds. Der ligger en stor McDonalds restaurant på venstre side i det samme lyskryds. Man skal altså dreje til venstre lige inden McDonalds.

Når man har drejet til venstre er man ude på den gamle Esbjergvej, og dermed er man også tilbage på den gamle hovedvej 1. Nu er det så blot at følge Esbjergvej ud af Koldings vestlige forstæder.

Additional Hints (No hints available.)