Skip to Content

<

2V

A cache by ATT02 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/21/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

2-vuotis-mysteeri.

02.05.2010 tuli kaksi vuotta siitä, kun löysin ensimmäisen kätköni, Suurisuo ja torni (GCZX6E). Hieno kätkö olikin ja siitä kipinä syttyi ja alkoi mukava taival monenlaisille mielenkiintoisille kätköille ja paikoille! Torniin oli mukava kiivetä X porrasta ihailemaan maisemia. Jos olet käynyt tornissa muistat varmaan oliko portaita 20, 30 vai 40. Ellet ole vielä siellä käynyt, kannattaa käydä!
Vuodet vierivät ja maisemat muuttuvat... Harhailin eräänä päivänä vanhan 60-luvun kartan avustuksella Turengin keskustassa. Vähän tuli reitistä mutkikas, koska maisemat olivat vähän aikojen saatossa muuttuneet! Reitille oli tupsahtanut 9 portaikkoakin - pitempiä ja lyhyempiä. Kukiessani laskeskelin portaiden kokonaismäärän Y. Pisimmässä portaikossa oli jopa Z porrasta! Portaaksi laskin kaikki yli viisisenttiset tasot portaikoissa siten, että jompi kumpi aloitus- tai lopetustaso laskettiin mukaan. Reitillä oli myös kuvan mukainen kyltti. Valokuvasta on jotenkin kadonnut melkein kaikki kirjaimet. Mutta nopsasti voit kipaista paikanpäällä laskemassa i-kirjainten määrän i ja k-kirjainten määrän k sekä v-kirjainten määrän v.

Kätkö löytyy koordinaateista:

60 5A.BBB
24 3C.DDD

A = k + v
BBB= X + Y - 3*k
C = i * k + v
DDD = i * Z + k

Parkkipaikkoja on lähes joka puolella reitin varrella, eli on helppo aloittaa kierros mistä tahansa - joku varmaan yrittää aloittaa kotisohvaltakin ;)
Alkuasukkailla saattaa olla hienoinen kotikenttäetu, mutta "kohdistuspisteitä" kartalta löytyy kyllä riittävästi. Mukavaa "muuttuneet maisemat" - kierrosta!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Kartta2VSuurennettu ote kartasta 1:25000 joka on painettu Maanmittaushallituksen kivipainossa 1964. Lupa kartan käyttöön saatu Maanmittauslaitokselta.
  • Kyltti reitillä.

90 Logged Visits

Found it 83     Didn't find it 1     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.