Skip to Content

<

Autokoulussa

A cache by ninnis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/26/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Annetut koordinaatit eivät liity millään tapaa varsinaiseen kätköpaikkaan!

Poimi/päättele/laske puuttuvat numerot (A&B&C&D) alla olevasta tarinasta.

60°10.NNN 024° 31.EEE

NNN = 379+A-B

EEE = 845+C-D


GeoChecker lisätty 3.6.2010

Kätköpaikka vaihtunut uuteen 4.12.2011. Edellinen kätköpaikka oli jästien "valvonnan" alla, eikä sinne kannata laittaa enää purkkia - harmi sinänsä, että oivasta piilopaikasta jouduttiin luopumaan. Nykyinen kätkö saattaa olla hiukan helpompi löytää kuin aiempi.

Purkki on ajankohdasta/hetkestä riippuen aika jästialtiilla paikalla, sopivaan aikaan paikalla käydessä saa kuitenkin etsiskellä suhteellisen rauhassa. HUOM! Geoeroosiota ei lokatessa tarvitse aiheuttaa, vaan purkin paikallistaa parhaiten geosilmää käyttäen 0-pisteessä, myöskään purkin esille saaminen ei vaadi suuria ponnistuksia.

Toukokuun viimeisellä viikolla oli inssiajo, kolmas sellainen. Kaksi edellistä eivät olleet menneet ihan toiveiden mukaan, vaan virheitä oli tullut tehtyä enemmänkin. Nyt olin taas katsastuskonttorilla. Kello läheni kahdeksaa ja odottelin samaa tiukkailmeistä miestä saapuvaksi joka oli istunut vieressäni arvioimassa ajoa molemmilla edellisillä kerroilla. Ajo-opettajana toiminut isäpuoleni oli jo luovuttanut ja lähtenyt kahville, hän ei tällä kertaa tulisi mukaan. Odottelin yksinäni hermoillen tutun auton vieressä, ja näin kahden henkilön kävelevän suuntaani. Edellisiltä kerroilta tuttu mies käveli murahtaen ohitseni ja tuo toinen, ennestään tuntematon, eläkeikää lähentelevä mies vinkkasi minut luokseen. Esittäydyin ja kävimme hetken läpi papereita aiemmilta yrityksiltä.

Ensimmäinen yritykseni oli kariutunut hyvin nopeasti. Olin täyttänyt 18-vuotta vain paria päivää aiemmin ja juhlinut sitä neljän kaverini kanssa aamuyön tunneille. Kirjallisissa olin vielä pärjännyt, mutta ajossa.. Lähdimme katsastuskonttorilta Turun suuntaan, matkaa sinne näytti olevan tienviitan mukaan 178 km, mutta aivan sinne saakka ei tällä kertaa onneksi tarvinnut sompailla, vaan ajelimme läheiselle asutusalueelle. Kolme ensimmäistä korttelia meni hyvin, mutta sitten tein ensimmäisen virheeni ja olin saada kylkeeni vasemmalta tulleen 300 sarjan bemarin. Olin kyllä huomannut kärkikolmion, mutta arvioinut oman sekä toisen auton vauhdin aivan väärin. Seuraavaakaan virhettä ei tarvinnut kauaa odottaa, kun hermostuksissani käännyin oikean sijaan vasempaan ja huristelin yksisuuntaista katua väärään suuntaan pari autonmittaa ennenkuin tein paniikkijarrutuksen, kun keulan edessä oli torveaan vihaisesti soittava nuori nainen avokattoisella 911 Porschella. Siinä kohtaa tuli käsky ajaa lyhintä reittiä takaisin konttorille, mittariin kertyi tällä inssiajolla vain tusinan verran kilometrejä.

"Muutaman" ajotunnin jälkeen oli edessä uusi inssi, johon olin valmistautunut huolellisesti, isäpuoleni oli saanut oman korttinsa jo 30 vuotta sitten ja tänä kesänä oli tarkoitus suunnata automatkalle Keskieurooppaan juhlimaan hänen 50-vuotispäiviään, joten viime päivät olikin sitten harjoiteltu oikein urakalla, jotta sille reissulle saatasiin lisäkuskeja. Tällä kertaa allani olikin (kiitos harjoitteluajossa ryttäämäni ajopelin) sitten hiukan vieraampi auto, eli vasta autokoulun käyttöön tullut Volvon V70. Lähdimme konttorilta päinvastaiseen suuntaan kuin edellisellä kerralla, tällä kertaa suuntana olikin sitten Tampere, jonne oli inssipaikalta tasan kaksi kertaa niin pitkä matka kuin Turkuun. Nyt ajoimme heti alkuun pidemmän maantieosuuden ja käännyimme sitten taajama-alueelle testaamaan aiemmilla kerroilla pettänyttä huomiokykyäni. Kuusi ensimmistä korttelia meni hyvin, mutta sitten sain huomautuksen ylinopeudesta. Pudotin vauhdin täsmällisesti neljäänkymppiin ja tunsin hermoilevani. Seuraavat kahdeksan kilometriä sujuivatkin paria pientä huolimattomuutta lukuunottamatta loistavasti, ja suuntasimme takaisin kohti katsastuskonttoria. Olin huojentunut, ajokortti oli jo melkein taskussa, eikä viereiseltä penkiltä kuulunut enää ohjeita. Innoissani päätin oikaista nopeammalta tuntunutta reittiä konttorille, mutta iloni loppui varsin lyhyeen. Se oli sitten siinä, uusi aika ensi viikolla. Olin ollut täysin muissa maailmoissa, ja ajoin jälleen katua kiellettyyn ajosuuntaan. Tällä kertaa olin sitten ajaa päin vanhempaa naisihmistä joka ruosteisella 95 Saabillaan körötteli vastaan. Vain katsastusinssin nopeat refleksit pelastivat autojen pellit. Nyt sentään inssiajo kesti sentään hieman kauemmin, kiitos alun maantieosuuden, kilometrejä saatiin mittariin mukava tasaluku, eli 30 km.

Seuraavalla kertaa en voisi enää reputtaa..

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

74 Logged Visits

Found it 44     Didn't find it 7     Write note 11     Temporarily Disable Listing 5     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.