Skip to Content

This cache has been archived.

Lanttutohtori: Laitetaanpas arkistoon, kiitos kaikille kätköllä käyneille.

More
<

Eteläpää

A cache by Lanttutohtori Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/23/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Eteläpään matkailukeskus sijaitsee kauniilla Siikaisjärven rannalla. Matkaa keskustaan on noin 2 kilometriä ja sieltä löydät kaikki tarvittavat palvelut. Eteläpäässä on erityisesti otettu huomioon perhelomailun tarpeet. Alue soveltuu myös moninaiseen virkistys- ja kokouskäyttöön oheispalveluineen.

Viihtyisällä ja tasokkaalla matkailualueella on 19 saunallista, ympärivuotisessa käytössä olevaa mökkiä sekä 3 kesäkäytössä olevaa leirintämökkiä. Mökeistä löytyy valinnanvaraa niin tasokasta ja vaativaa majoittumista etsivälle kuin vaatimattomammasta mökkeilystä pitävällekin. Mökkialueen vieressä sijaitseva Siikaisjärvi kutsuu kesäisin soutelemaan tai kalastamaan ja talvisin järven jäälle hiihtelemään. Myös avantouinti ja pilkkiminen mahdollista. Soutuvene kuuluu jokaisen mökin varustukseen.

Matkailukeskuksen uudistetussa päärakennuksessa sijaitsee yli 100 hengen ravintola, joka tällä hetkellä toimii tilausravintolana sekä hyvät kokoustilat välineineen. Myös matkailuinfo ja tilaussaunat sijaitsevat päärakennuksessa.

Lisäksi Eteläpään alueella sijaitsee Retkeilyn mallialue, jonka ensimmäinen osa on valmistunut. Mallialueella sekä lapset että aikuiset pääsevät testaamaan ja opettelemaan retkeily- ja erätaitoja. Samalla voit kerrata, mitä muistat Jokamiehen oikeuksista, sillä niistä kertovat opastetaulut löytyvät alueelta. Sieltä löytyy myös savupirtti ja laavu. Retkeilyn mallialueella järjestetään opastettuja retkiä, mutta voit tutustua siihen myös omatoimisesti.

Eteläpäästä löytyy:
Internet-piste
Kalastusluvat Siikaisjärveen
Retkeilyn mallialue
Uimaranta
1,7 km valaistu kuntorata
Venevalkama
Koirien uimaranta
Asuntovaunualue
Vuokramökkejä
Ravintola

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.