Skip to content

Jättiläisen kivenheittopaikka Mystery Cache

This cache has been archived.

juhhi: Maaston siivoamista. Kiitokset kätköpaikan selvittäneiltä.

More
Hidden : 08/05/2010
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Olipa kerran jättiläinen, joka hermostui Kuoreveden kirkon kellojen ääneen ja heitti täältä kirkkoa kohti kiviä. Sihti meni sen verran pieleen, että kirkko säästyi.

Ensimmäinen heitto (yli 11km) lähes osui kirkkoon (Jättiläisen kivi, Kuorevesi kko GCFC7B), Jättiläisen voimat alkoi hyytyä, toinen heitto kantoi enää n. 6,5 km (Jättiläisen kivi, Jokela GC21JGQ) ja kolmas heitto ylsi vajaan 6 km päähän, ja vieri tiettävästi järveen? (Jättiläisen kivi, Pihlaisto GC2CXPB) Raivoissaan Jättiläinen viskeli kiviä vielä ympäriinsä, ennenkuin lannistui ja antoi kirkon olla rauhassa.

Vain nokkelimmat ja sinnikkäimmät, jotka ovat selvittäneet Jokelan ja Pihlaiston kivien kätköt, saattavat olla kylliksi rohkeita Jättiläisen kivenheittopaikalle. Tarkat koordinaatit saat käymällä Jokelan ja Pihlaiston kivien kätköillä.

Metsäautotiellä noin 240 metrin päässä kätköstä on hyvä tien levennys johon voit kulkineesi parkkeerata. Toinen vaihtoehto on jättää kulkuneuvo metsäautotielle, sektoriin 68-90. Ole varuillasi, ettet häiritse kiukkuista Jättiläistä. Karhut, sudet, ilvekset ja pöllöt vartioivat kätköpaikkaa. Ukonilmalla/ sateella erityisen vaarallinen paikka. Ota mukaasi varuiksi tukiköysi ja kerro jollekulle minne olet menossa, sen verran paha paikka on Jättiläisellä.
Koordinaattien selvittämisen jälkeen D3,5/T4

Additional Hints (No hints available.)