Skip to Content

<

Aaby skoven - Højt træ - Aabybro

A cache by Team Vapp Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/2/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


PAS PÅ JER SELV VED LOGNINGEN.
DET VIL VÆRE EN FORDEL AT BENYTTE KLATREGREJ ELLER STIGE FOR AT KOMME TIL CACHEN, DEN KAN DOG TAGES UDEN BRUG AF DETTE, MEN DER ER LANGT NED.

BE CAUTION, and TAKE CARE OF YOURSELF WHEN YOU LOG THIS CACHE


Velkommen til Aaby SkovenAaby Skoven er anlagt i 2007-2008 og er et 65 hektar stort grønt og rekreativt område imellem by, landbrugsland og St. Vildmose.

Landskabet og skovenSelvom området forekommer fladt, er der højdeforskelle og de
afspejles i valget af træarter.

I skoven er der flere vandhuller. To helt nye og et ældre vandhul. De er alle kunstige, men ikke desto mindre har de stor værdi for skovens dyreliv.

FriluftslivI Aaby skoven er der gode muligheder for friluftsoplevelser. Da skoven er en statsskov er det tilladt at færdes her døgnet rundt. Her er vandrestier, ridestier, bord-bænke, bålplads, udsigtstårn, en indhegnet hundeskov og en kælkebakke. På oversigtskortet kan du se de forskellige faciliteters placering i skoven.

Skovens historieAaby Skoven er en såkaldt vandværksskov. Betegnelsen vandværksskov skyldes, at skoven er anlagt for at beskytte grundvandet.

Korte fakta om Aaby Skoven.Vandrestier: I skoven findes der et net af stier og grusveje, så man kan sammensætte ture af forskellig længde og varighed. I skovens nordlige ende er stierne mere primitive spor, hvor vi slår græsset nogle gange om året.

Bålplads:


Du er velkommen til at tænde bål på bålpladsen. Vi sørger for at der er brænde, men lav ikke bålet større end du har brug for; så er der også brænde til de næste som kommer.

Hundeskov:


I den indhegnede hundeskov må du lufte hunden uden snor. Du skal dog fortsat have kontrol over hunden. Udenfor hundeskoven gælder de samme regler som for resten af landet; at hunde skal føres i snor i skovene.

Fugletårn:


Fra fugletårnet har du fin udsigt over de utilplantede arealer ind mod Store Vildmose. Hvis du er stille, kan du se forskellige fugle og dyr fra tårnet.

Ridning:


For at give plads til så mange brugere som muligt har vi anlagt særlige ridestier i Aaby Skoven. Brug dem så vidt muligt. Du må dog også gerne ride på den store grusvej, som løber igennem skoven fra p-pladsen ud til søerne. Rider du på grusvejen, så hold dig i midten eller i siderabatten. Så bliver selve vejen ikke
hullet.

Kælkebakke:


En kunstig kælkebakke er lavet af jord fra de tre søer vi har
gravet i skoven. Vi kan desværre ikke garantere for sne, men hvis den kommer byder bakken på forskellige stejlhedsgrader.

Velkommen i skoven!Teksten er oplyst af SNSwww.skovognatur.dkCachen indeholder fra starten, logbog, blyant, FFC og JFFC.

Husk at gemme cachen godt igen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

324 Logged Visits

Found it 294     Didn't find it 3     Write note 11     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 9     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.