Skip to Content

This cache has been archived.

Hemppu01: Kävimme tutkailemassa Fire Stationin ympäristöä ja tulimme siihen tulokseen, että Fire Stationin kätkö joutuu nyt valitettavasti arkistoitavaksi. Paloasema on saanut aidan ympärilleen ja aseman muuttuminen ympärivuorokautiseksi on ne pointit minkä takia katsomme, että kätköstä ja kätäköllä käynnistä voi olla haittaa paloaseman toiminnalle.
Ehkäpä keksimme jotakin muuta mukavaa tilalle [:D]

More
<

Fire station Lempäälä

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/27/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HUOMIO! Kätkö jästitty jo kaksi kertaa. Olethan varovainen jästien suhteen etsiessäsi/lokatessasi kätköä! Kätköpaikkaa vähän siirretty alkuperäisestä pisteestä ja koordinaatit päivitetty.

Lempäälän paloasema, asema numero 17, on yksi Tampereen aluepelastuslaitoksen paloasemista. Asema sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 25, Lempäälä. Lempäälän kunnan alueella on lisäksi kaksi muuta paloasemaa; Sääksjärvellä ja Nurmella.
Lempäälän paloasema toimi aiemmin virka-aikaan miehitettynä asemana, mutta 1.10.2011 alkaen paloasema on ympärivuorokautisesti (24/7) miehitetty (1+3).

Pirkanmaan Aluepelastuslaitos hankki 10/2011 raskaan raivausauton, joka sijoitettiin Lempäälän paloasemalle. Raivausautossa on noin 27 metriin yltävä nosturi, sekä varustekontti. Kontti sisältää rullakoille kootun työkalupakin, joka sisältää mm. nostimia, leikkureita ja moottorisahoja. Raivausautoa voidaan käyttää liikenneonnettomuuksissa, rakennuspaloissa ja sortumissa.

Lisätietoja: (visit link)

Tarvittaessa käytettävissä on myös Lempäälän VPK (vapaapalokunta).
Lempäälän VPK on toiminut Lempäälässä vuodesta 1928 lähtien. VPK:n "päämaja" on Tampereen aluepelastuslaitoksen Lempäälän kunnalta vuokraamissa paloaseman tiloissa.Kalustoon kuuluu vuonna 2008 hankittu raskas sammutusauto (L12).
Lempäälän VPK:lla on myös vireästi toimivat nuoriso- ja naisosasto.
Lisätietoja: (visit link)

******************************************************************************

Kätkö on piilotettu Lempäälän paloaseman piha-alueelle. Alue on erittäin jästivilkasta, joten toimithan sen mukaisesti. Kätkörasiassa EI OLE kynää. Alue aiotaan lähitulevaisuudessa aidata ainakin paloaseman koulunpuoleiselta tontin osalta. Selvitämme voiko kätkö jäädä paikalleen, vai onko se siirrettävä kokonaan toiseen paikkaan.

Älä parkkeeraa kulkuneuvoasi siten, että se estää paloautojen tai henkilökunnan ajoneuvojen liikkumisen piha-alueella.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

226 Logged Visits

Found it 205     Didn't find it 6     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.