Skip to content

<

God udsigt # 3 – Rebild Bakker

A cache by piafrode Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/10/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Udsigt 3Rebild Bakker byder på mange rigtig gode udsigtspunkter. Uanset på hvilken årstid man kommer i bakkerne, så er der en pragtfuld natur: foråret med sine lysegrønne farver, sommeren i al sin pragt og vælde, efteråret malet i rødt og gult og vinteren med sneklædte skråninger.


Bakkernes åbne flader dækkes af lyng, revling, tyttebær, blåbær, hønsebær, ulvefod, guldblomme, enebær m.v. Krattene består af bævreasp og bøg samt spredte ege. Hvis området får lov at ligge urørt hen, vil bævreaspen og derefter bøgen efterhånden brede sig ud over hele arealet. For at hindre at landskabet sløres, fjernes trævæksten i de mest markante slugter og dale. Samtidig søges dværgbuskene, lyng og revling m.fl. fremmet ved græsning med får og kreaturer.


Skoven og bakkerne er tilgængelige for alle døgnet rundt. Giv jer tid til at nyde de lyngklædte bakker og udsigten.Denne cache er en del af en serie. Husk at notere de oplysninger, du skal bruge for at finde mystery-cachen GC2GGKN "God udsigt # 4 - Rebild Bakker".
Additional Hints (No hints available.)