Skip to content

Heioord Multi-cache

Hidden : 02/09/2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Let op: Cachebeschrijving aangepast op 13 april 2023!

Een eenvoudige Multi-cache in de omgeving van Heioord. De route verloopt over verharde wegen en is ook geschikt voor kinderwagen, rolstoelen en scootmobielen.

Heioord is een buurtschap dat behoort tot Neeritter en maakt onderdeel uit van de gemeente Leudal. Heioord is gelegen aan de Belgische grens. Heioord staat bekend om de recreatieve mogelijkheden. In de omgeving zijn veel kleine verharde en onverharde wegen, waarop fietsroutes zijn uitgezet. Deze fietsroutes zijn gekoppeld met het Belgische fietsnetwerk.

In de zomer wordt er gevist bij de forellenvisvijver, tevens een pauzeplaats van vele fietsers en dagjesmensen. Ook ligt in Heioord "De Waterhoeve", het terrein van één van de oudste naturistenverenigingen van Nederland. Natuurmonumenten heeft in Heioord een kleinschalig cultuurlandschap liggen.

De route van deze cache loopt over verharde wegen in de omgeving van Heioord. De route (2,5km) kan te voet, met de fiets, rolstoel en scootmobiel afgelegd worden. Bij goed weer zal men zelden een auto tegenkomen. De route kan ook met de auto afgelegd worden, maar is niet aanbevolen. De auto kan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de start van de route. Niet langs de weg parkeren daar er regelmatig landbouwvoertuigen over deze smalle wegen rijden.

Veel plezier, Moose61

Additional Hints (No hints available.)