Skip to Content

This cache has been archived.

Ma.Meri: Tämän kätkön purkki oli hävinnyt seinästä taas ties kuinka monetta kertaa, vaikka viime huoltokerralla asetin siihen ruuvattavat magneetin että varmasti pysyy siellä, mutta nyt kun kävin purkin katsastamassa, koko purkki oli jästitty ja viety! [:(] Joten nyt joudun suruksenne ilmoittamaan että tälle erittäin suositulle kätkölle ei ole valitettavasti enää mitään konstia tehtävissä, paikka on jästien tiedossa ja ilkivaltaiset jästivandaalit sabotoivat kätköpurkin sitä mukaan kun minä sitä korjailen ja asennan, joten joudun valitettavasti arkistoimaan koko tämän kätkön! [:(] Kiitos runsaista suosikkipisteistä teille arvon geokolleegat ja kiitos että runsaista käynneistä ja loggauksista tällä kätköllä, tämä jää nyt muistojen joukkoon, harmi! [:(]

More
<

Vanha linja-autoaseman tienoo

A cache by Ma.Meri Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 01/17/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


[FIN] Noin kolme vuotta sitten rakennetun Äänekosken uuden S-marketin ja ABC-autopesulan tilalla oli vielä yli tämän vuosituhannen puolivälin Äänekosken entinen linja-autoasema. Uuden S-marketin rakennustyöt alkoivat keväällä 2008 ja vanha linja-autoasema purettiin ja linja-autojen laiturialue muutettiin uuden S-marketin parkkipaikoitusalueeksi. Nykyinen linja-autoasema sijaitsee Äänekosken valintatalon takana.

Tämän kätkön on tarkoitus esitellä ulkopaikkakuntalaisille entisen linja-autoaseman tienoota, josta ennenvanhaan löytyi Hotelli Hirven lisäksi ST1:en kylmäasema, Kymppigrilli ja Matkahuollon rakennus kukkakauppoineen ja kahviloineen. Rattoisaa kätköilypäivää...!

[ENG] About three years ago, built a new Äänekoski S-market, and the ABC holding a car wash was still above the middle of thismillennium Äänekoski former bus station. The new S-market construction work began in the spring of 2008, and the old busstation was demolished and the bus platform area was amended bythe new S-market car parking area. The current bus station is located behind the Valintatalo of Äänekoski.

This cache is designed to introduce residents of other municipalities of the former bus station in the way Hold on, now,before the old hotel was found in addition to Elk ST1: I drive a cold,Ten Grill and Bus station with flowershop building and cafeteria.Enjoyable cachingday...!

free counters

Kätkössä ei ole enää kynää, ota oma kynä matkaasi...

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

214 Logged Visits

Found it 176     Didn't find it 8     Write note 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 7     Enable Listing 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 5     Owner Maintenance 5     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.