Skip to Content

This cache has been archived.

Brunetje: Voor de tweede maal verdwenen. Werd eerst ons zwarte schapen onderkomen meegenomen, nu werd het tweede huis gesloopt en dat niet alleen, de complete straataanduiding is met paal en al uit de grond gerukt. Helaas voor ons gaat dit veels te ver.

Bedankt aan alle bezoekers en de vele leuke reacties die wij voor deze cache mochten ontvangen.

Groetend
Brunetje

More
<

FTF Nr. 13 "HET ZWARTE SCHAAP"

A cache by Brunetje Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/09/2011
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


"HET ZWARTE SCHAAP"
FTF nummer 13 Marmisaro

Had Ali Baba 40 rovers, in Vosmeer heb je een gezin dat uit 50 plus 2 zielen bestaat, Te moeilijk om al die nazaten een naam te geven dus werd besloten ze maar te nummeren. Maar kleintjes worden groot dus moeders jammerde: Het wordt hoogtijd dat ze op eigen benen gaan staan. En zo gebeurde. Langzaam verlieten de kinderen een voor een het ouderlijk huis en startte, niet ver van de ouderlijke woning een eigen leven. Zo ook nummertje 13.

Nummertje 13 was eigenlijk het "Zwarte schaap" van de familie, en moeders was maar al te blij dat nummertje 13 dicht bij het ouderlijk huis een eigen stulpje bouwde. Voor nummertje 13 had ze namelijk een zwak en het gebeurde maar al te vaak dat ze nummerjte 13 even moest helpen. Het werd een zwart sober maar doeltreffend huis, wat Nummertje 13 bouwde een huis waar overigens geen steen aan te pas is gekomen. De reden ? Nummertje 13 had zich in het verleden bij z'n ouderlijk huis maar al te vaak aan een steen gestoten en dat zou in zijn nieuwe onderkomen zeker niet meer gebeuren. Maar dan gebeurt er iets onverwachts. Nummertje 13 zijn huisje is zomaar in het niets verdwenen. Met spoed werd een nieuwe woning gebouwd, een woning groter dan het vorige en met een stenen dak. Vraag is nu, waar staat nummertje dertiens nieuwe rijtjes huis. Als julie hem gevonden hebben dan zien we dat wel.


Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.