Skip to Content

This cache has been archived.

geolol.nl: Deze gaat ook in het Archief

More
<

Tuitix en Trackix en de Ronde van Lopix 14

A cache by Geolol.nl (Track_leader en tuitje) Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/18/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tuitix en Trackix en de ronde van Lopix
Tuitix en Trackix zijn de nieuwe dorpsbewoners in het dorp van de Galliërs, dat niet ver van het
Romeinse Castellum in Woerden
Samen met hun Gallische vrienden uit Lopix maken ze allerlei avonturen mee maar volgens Abraracourcix de voorman van het dorp is het de tijd om de omgeving ter verkennen. Dit is nodig om te weten hoe alles eruit ziet en waar de zwakke plekken zijn in de verdediging. Tuitix en Trackix zijn ervaren krijgers maar deze opdracht is wel heel belangrijk en groot, ze gaan het dan ook met veel toewijding en precisie uitvoeren.
Jij/jullie als geocacher moet ze daarbij gaan helpen om de tocht te voltooien en onderweg de diverse toegangspoorten te controleren, de buitenwal te inspecteren en langs de riviertjes te lopen.
Deze tocht bestaat uit 15 caches van verschillende types en zijn allemaal onafhankelijk van elkaar te doen. De bonuscache is een mysterycache die gedaan kan worden als je de andere 15 hebt gedaan. De 15 caches leveren informatie op die je kunt gebruiken om de Bonuslocatie te bereiken,
Dus stap op je strijdwagen of stalen ros en ga Tuitix en Trackix helpen met deze missie!

***** Lopix *****

De thuisstreek van onze strijders..... Dan maar eerst even heerlijk genieten van de ingang van de nederzetting aan de Lek voordat we nog een kijkje gaan nemen aan de rivier. Kooplieden, zieners en meer van dat volk komt hier dagelijk langs. Tuitix en Trackix hebben een goed beeld gekregen van de buitengrenzen en hoe de Romeinen proberen het de Galliërs onmogelijk te maken lekker rustig te leven. Tuitix probeert ondertussen uit te vinden waar de ander geheime route zou zijn... is het dichtbij of moeten wij nog een stukje verder?

 

Als je klaar bent met loggen en de cache weer opbergt zorg er dan voor dat de dop van de behuizing GOED dicht zit. 

 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

302 Logged Visits

Found it 284     Didn't find it 3     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 8     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.