Skip to content

This cache has been archived.

Team B&V: Alle dyrene i denne serie har i dag holdt møde. De har i fællesskab besluttet at de efter snart 3,5 år på banen ikke længere ønsker at være fremme i forreste linje. Det er også lang tid at være "på", så derfor har vi besluttet at sende hele holdet på en meget velfortjent ferie. Lur mig om ikke vi på et senere tidspunkt atter ser nogle af disse prægtige dyr på den store geocacher scene. Tak til alle der støttede og ikke mindst sørgede for at der kom regelmæssige besøg i mosen.

[b][font=Comic Sans MS][blue]Mvh. Multimand og Team B&V[/b]

More
<

Dyrene i mosen # 6 Salamanderen

A cache by Team B&V og multimand Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/21/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Birketræernes lyse stammer blinker og gnistrer i sollyset, der spredes i mosebunden, gennem træernes fine blade. I et tæt krat kvidrer et par mejser, og fra toppen af birkene markerer sangdroslen sit territorium med en række bløde triller. Stien snor sig gennem hundredvis af hvide stammer, og gynger svagt under fødderne. Vindens rislen i trækronerne akkompagneres af vandets pludren i en af mosens mange kanaler. Dette kan opleves på en geocachetur for hele familien til Knudmosen. Dette er en serie på 5 cacher hvor #5 først kan findes når der er indsamlet oplysninger fra cacherne #1 - #4. Turen kan gennemføres med klapvogn hvis denne er af den terrængående type. Turen kan foregå ad afmærkede stier, dog kan det anbefales at medbringe gummistøvler i den våde tid.

SALAMANDEREN passer godt på denne cache.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.