Skip to Content

This cache has been archived.

Geopsi: arkistoon

More
<

Testaa tietämyksesi - Kuka kuuluu joukkoon?

A cache by Geopsi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/29/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Kuka kuuluu joukkoon?
eli tässä pieni testi, jolla voit testata, kuinka hyvin tunnet kätköilijäkollegoitasi.
Itse purkille pitää sitten jonkin verran ajella ja loppupätkä taapertaa tai mönkiä, mutta uskoisin, että aika jästivapaasti paikalla saa tonkia ja vaikkapa eväitäkin mässyttää. Ahtaanpaikankammosille tämä on hyvä paikka, mutta muuten ei ehkä mikään erityisihana mesta. Pääpaino on siis tehtävän ratkomisessa.
Piilossa on reiluhkosti small-kokoinen purkki.
Olkaa hyvät!


Testaa siis tietämyksesi tällä, juuri sinua varten kehitellyllä, pettämättömällä testausmenetelmällä, jonka koodailussa tarvitsin vaimoni ominaisuuksilla geenimanipuloidun poikani DI-aivoja ja teknistä apua ynnä em. vaimoni henkistä tukea.
(Toinen noista viimeisistä tunnustuksista on valheellinen. Arvaa kumpi! Toim.huom.)

Testiin liittyvät varoitukset:
Kuluttajasuojalain ynnä EU-direktiivin, numero 1324/2007, nojalla on testin käyttäjille ilmoitettava, että sen sivuvaikutuksena testaaja saattaa joutua kokemaan hetkellisiä hermojenmenetystunteita tai jopa jonkinasteista riippuvuutta. Tuosta ei kuitenkaan kannata huolestua ja lannistua, sillä sitkeällä arvailulla, työllä tahi ulkoaopettelulla tuo tunne muuttuu kevyeksi, euforistiseksi autuudenhekumaksi sinä samaisena silmänräpäyksenä, kun testaajan nimi ilmestyy voittajana Hall of Famen all stars-listaan. Tuota hekumaa lisännee palkkioksi paukahtava ihka-aito ja ihana loppupurkille johdattava koordinaattirivistö.

Testin käyttäminen:
Tuon koordinaattirivistön saavuttaminen on yksinkertaista. Tunnistat vain oikean tyypin kolmesta vaihtoehdosta, valitset sen ja painat Seuraava-nappulaa ja se on siinä - tai siis oikeastaan se on siinä vasta sitten, kun kaikki kysymykset ovat loppuneet ja olet vastannut niihin kaikkiin oikein.
Menestymisesi testissä näet TILASTO-painiketta klikkaamalla.

Testin takuu:
Testi perustuu 10.5.2011 vallinneeseen nimimerkkitilanteeseen. Siksi testin laatija myöntää tuotteelle takuun, joka on voimassa noin puolisen tuntia kätkön virallisesta julkaisemisesta Geocaching.com-sivustolla tai korkeintaan siihen asti, kun joku löytää tuotteesta ensimmäisen virheen. Testin laatija ei siis vastaa testissä käytettyjen nimimerkkien myöhemmistä käyttöönottokaappauksista johtuvista testattavien ymmälleenmenoista ja muista tuonkaltaisista sekaannuksista ohjelman käytössä. Sitävastoin, aina tuollaisten uusien hämmennystapausten ilmaantuessa testin laatijan tietoon, testiä pyritään päivittämään ajantasaiseksi kohtuulliseksi katsottavan ajankulun jälkeen. Jos noin ei kuitenkaan tapahdu, testi siirtyy automaattisesti mittaamaan myös testattavien historiatietoutta tai vaihtoehtoisesti arvauskykyä oikean valinnan aikaansaamiseksi.

Testin rajoitukset:
Ennen tuotteen valmistumista tapahtuneiden omakohtaisten opiskele-koodaa-kokeile ja pety-yritysten takia yksimiehisen virkakoneistoni hallitus pitää kohtuuttomana sallia testikätköstä kiinnostuneiden pääsevän purkille noin vaan jonkun toisen siivellä.
eli olkoon nyt niin,että

purkille saa mennä vasta sitten, kun purkkia himoitsevan geonimi komeilee Hall of Fame-listalla kaikki kysymykset oikein vastanneena.

Onnea siis ja sitkeyttä! :)

Testin takuuaika on umpeutunut 10.5.2010 kello 17:53:49


Lehdistötiedote 10.5.2011 kello 23:00:

Tilastoinnin yrityskertalaskurissa näyttääpi olevan joillakin koneilla ongelmia eli yrityskertoja tulee liikaa.
Tiedote 11.5.2010, kello 10:38
Testiin oli jäänyt näköjään jokunen kohta, joissa oli kaksi oikeaa vaihtoehtoa. Nyt nuo tietoon tulleet kohdat on korjattu.
Lehdistötiedote 06.06.2011
Alkubugituksessa syntyneiden ja yli sadan yrityskerran "saavuttaneiden" yritysmäärä pudotettu 50:een.

Testiin pääsee tästä!
Jos haluat testata tietojesi lisäksi myös tuuriasi, oikea paikka sille löytyy täältä.

Tuo edellinen vaatii purkeillakäyntiä, mutta tämän alemman testin voi suorittaa kokonaan kotonakin.
Testaa tuuriasi 8 - Arvaa, sillä et voi tietää!

free counters

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

58 Logged Visits

Found it 52     Write note 4     Archive 1     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.