Skip to Content

This cache has been archived.

lenicka.second: Dags att arkivera denna. Hoppas vi ses nästa år! :-)

More
<

Botkyrka skogsevent

A cache by Tullinge gänget Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 September 2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


OBS! Eventet har döpts om från Lida skogsevent till Botkyrka skogsevent!

Välkomna till en geocachingdag i Lidaskogen och Brantbrink!


Karta

Vi anordnar ett cachingevent i Lidaskogen och vid Brantbrink i skogarna mellan Tullinge och Tumba och vi får förhoppningsvis ett strålande väder. Annars så är det bara att komma ihåg att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Man väljer själv om man vill gå, springa eller cykla runt, dock kan en del cacher vara lite tuffa att nå med cykel. Eventet arrangöras av lenicka.second, omaster, pixieking, Tuzz 1337, Team Uttran, Igelkotten, Fam. S och mattyas samt kanske några andra. Så glöm inte att boka in den 3 september!

Karta

Del 1 Skogsevent vid Lida

Vi träffas kl. 10 vid Lida Friluftsgård vid de angivna koordinaterna för lite mingel och koordinatutdelning.

Ett femtiotal nya burkar av varierande typ och karaktär kommer att publiceras i skogarna runt Lida. Både barncacher och även några lite mer krävande cacher kommer att finnas med. Inom området finns redan åtta befintliga burkar.
Kl. 15 återsamlas de som vill vid grillplatsen vid Lida Friluftsgård (återsamlingsplatsen kommer att specificeras senare) för att grilla några korvar och umgås. Cacherna kommer att spridas över området så att det kommer att finnas möjlighet till caching både före och efter fikat. Man kan välja själv om man vill gå långt eller inte samt om man vill ha lite tuffare terräng eller inte.
För er som blir lite för heta är det bara att svalka av sig med ett dopp i sjön.
-Tullinke SK

Del 2 Brantbrink after dark

Efter att vi geocachat klart vid Lida kommer vi att förflytta oss till Tullinge. Det blir ett kvälls/nattevent i skogarna mellan Tullinge och Tumba för alla som är sugna för lite nattgeocaching. Samling i Tullinge SKs klubbstuga vid Brantbrinks Idrottsplats mellan kl. 18 och 19. Det kommer att finnas möjlighet av gemmensam middag (Pasta Bolognese) vid 18 tiden för självkostnadspris för de som vill (se längre ner).
20:00 släpps ett tjugotal nya natt- och andra cacher vid skogarna runt Brantbrink och kl. 22-22:30 återsamlas de som vill för att avsluta eventet med lite mingel samt en speciell prisutdelning. Glöm ej att ta med en pannlampa eller någon sorts lyse till natteventet! Det kan också vara bra med en UV lampa.
Eftersom lokalen kostar en slant att hyra kommer det att finnas möjlighet att lämna ett frivilligt bidrag.
OBS! Tiderna kan komma att ändras!


För att kunna logga event som attended räcker det med att du/ni är med på minst en av de två delarna.
Koordinaterna till nya gömmor kommer att delas ut på papper och troligen också elektroniskt. Vi kommer vid båda tillfällen att dela ut en liten karta över området för att man skall kunna få överblick på var de nya (och gamla) caherna är placerade.

Hitta hit:
Hur hittar man till eventet? Från pendeltågstationen i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård. 10:07 avgår den från Tullinge station södra och 10:29 är den framme i Lida.
Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Pålamalmsvägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.
Parkering av motorfordon får endast ske på den iordningställda parkeringen. Det är absolut förbjudet att parkera på busshållplatsen!!

Övernattning:
Vid frågor rörande övernattning kontakta oss. Det finns möjlighet att hyra en 4-bäddstuga direkt i Lida friluftsgård.

Mat:
Möjlighet att beställa mat finns. Priset på maten blir 70kr. Mellan kl. 18 och 19:30 serveras Pasta Bolognese med riven ost, sallad och bröd samt dricka (vatten, läsk, öl) i Tullinge SKs klubbstuga. Troligen blir det kaffe efter maten också för de som vill. Det finns ett enkelt formulär som ni fyller i och skickar till oss där ni skriver hur många mat som önskas samt dricka, maten betalas på plats. Bokning av mat skall vara gjord senast onsdagen den 31:a augusti! Formuläret hittar ni här.

Mer detaljerad info om eventet, senaste nytt, bilder från området och lite annat hittar ni på eventsidan.

Vi uppdaterar eventsidan efter hand med information så fortsätt att kika in.

Välkomna till en rolig geo-dag!


Karta

Karta


Källa: Botkyrka kommun.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.