Skip to Content

<

Rautvuoren kalliomaalaus

A cache by vihtis83 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/4/2013
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaksipisteinen multi Rautvuorella. Ykköspiste (micro) on jyrkänteen alapuolella, lähes suoraan kalliomaalauksen alla. Lähesty ykköspistettä alakautta! Olethan varovainen kakkospisteelle siirtyessäsi ja muista että suorin reitti ei välttämättä ole se helpoin. Suosittelen kulkemaan sinne waypointin kautta polkua pitkin. Ykköspisteen kohdalla on pysäköintitilaa parille autolle ja yhdelle Höylänojan (waypoint) kohdilla.Rautvuoren kalliomaalaus sijaitsee Heinolan kaupungissa Ala-Rievelin pohjoisrannan länsipäässä, Rautvuorenlahden rannalla.
Maalauksen löysivät Lahden museon kalliomaalausinventoinnin yhteydessä Hannu Poutiainen ja Janne Kinnunen vuonna 2003. Maalausseinämä katsoo etelään. Maalauksessa on punavärijälkiä ja maalauskatkelmia, mutta ei tunnistettavia kuvioita. Voimakkaimman punavärialueen päällä on keltaisella värillä kirjoitettu teksti: "IN MEMORIAM SAMI ABIGAIL MINTTU-KAARIN 13.9.-13.11.1974 RAKASTAEN ISÄ JA ÄITI"

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

68 Logged Visits

Found it 65     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.