Skip to Content

This cache has been archived.

Geopsi: arkistoon

More
<

Testaa tuuriasi 8 - Arvaa, sillä et voi tietää!

A cache by Geopsi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/20/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Tämä on jatko-osa seitsenvaiheiselle
Testaa tuuriasi-sarjalle:

Mutta mikä ihaninta, tämä testi ei vaadi noiden aiemmin ilmestyneiden testien suorittamista vaan tämä toimii ihan itsenäisenä arvauskykysi ja muistisi mittarina.


Testaa siis tuuriasi tällä kuvottavan yksinkertaisella, mutta kukaties hetkittäin hermojakin raastavalla testimenetelmällä, joka on kehitetty vain sinua ja sinun parastasi ajatellen.


Testin suorittaminen:
Testin suorittaminen on helppoa. Valitset vain kolmesta geosanasta mielestäsi oikean ja klikkaat sitä ja Seuraava-painiketta. Aikaa tuohon sinulla on tasan 10 sekuntia.
Mitään oikeaa, järkevää eikä edes loogista syytä ole sille, miksi juuri se sana on testissä valittu ”oikeaksi” eli sanaksi, joka päästää sinut arvauksissasi eteenpäin.

Kyse on siis silkasta tuurista (ja vähän muististasikin tai kehittämistäsi arvauksenavitussysteemeistä).
Kun olet päässyt testin loppuun eli vastannut hyväksyttävästi kaikkiin 25 kysymykseen, saat nimesi testattavien Hall of Fame-listaan ja oikeuden lähteä purkkijahtiin. Sitä varten testin lopussa saat koordinaatit tuolle loppupurkille.

Testin laajuus:
Vähemmistövaltuutetun suojeluohjesäännön suositusten mukaan ja testattavan mielenjärkkymisen estämiseksi ynnä testausmotivaation ylläpitämiseksi testikysymyksiä kokeessa on tällä kertaa tasan 25 kpl eli Anttilan tyyliin vain 24,90.

Testin takuu:
Edellisen testin (Testaa tietämyksesi – Kuka kuuluu joukkoon? ) johdosta saatujen suopeiden yleisöreaktioiden rohkaisemana testin laatija tuplaa tällä kertaa tuotteen takuuajan - eli se kestää nyt täyden tunnin testin julkaisemisesta Geocaching.com-sivustolla - kuitenkin nippa nappa siihen asti, kunnes testin laatija on saanut tiedon ensimmäisestä mahdollisesta bugista testin käytössä tai sen toimivuudessa.
Testin laatija ei vastaa myöskään testin mahdollisesti aiheuttamista sivuvaikutuksista kuten negatiivisista mielenliikkeistä ja niiden alaisena tehdyistä harkitsemattomista tempauksista kuten tietokoneen heittämisestä maahan, sen ruudun pimentämisestä maljakon avulla tms.
Takuun piiriin ei lasketa kuuluvaksi myöskään testattavan testiaikaisesta tiuskinnasta eikä esimerkiksi elinkumppanin roskienvienti-, siivous- tahi syömääntulokehotusten laiminlyönnistä johtuvista pitempi- tahi lyhyempiaikaisista mykkäkouluista tai murjotussessioista…


Testin rajoitukset:
Testin laatija pidättää itsellään oikeuden määrätä, että kyseistä palkintopurkkia ei saa lokata löydetyksi toisen siivellä eli ennen kuin kätköilijän nimi on ilmestynyt testin hyväksytysti suorittaneiden kunniakkaaseen joukkoon.
Muita rajoittavia tekijöitä ei ole.

Geopsykiatri suosittelee:
Kliinisissä laboratorio-oloissa tehtyjen kokeiden mukaan testin on jästittömästi todettu hidastavan hiipuvaa dementian tuloa ja lisäävän kykyä keskittymiseen, turhien asioiden lokeroittamiseen ja jopa hermojen hallintaan. Lisäksi, ainakin joillain testin suorittaneilla, on esiintynyt testin suorittamisen jälkeen lisääntynyttä purkillemenohalukkuutta ja halua olla kätköllä ensimmäisenä. Tuota jälkimmäistä vaikutusta on tosin ilmaantunut vain kätkön julkaisun välittömässä läheisyydessä. Testiä voidaan siis pitää täysin turvallisena ja harmittomana. Suosittelen.

Georminus Plussux
Geopsykiatrian yliassistentti

Huom. Tilastossa piipahtelu välillä kasvattaa kuulema yrityskertoja, joten arvaustilastosi kaunistamiseksi siellä ei kannata rampata välillä.
Yritetään eliminoida tuo ominaisuus (kunhan ehtii, jaksaa ja ymmärtää :).


TESTIIN PÄÄSET TÄSTÄ!

Haluatko samalla testata tietämyksesi geokätköilijöiden nimimerkeistä?
Se onnistuu täällä.

free counters
Free counters

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

180 Logged Visits

Found it 164     Didn't find it 3     Write note 5     Archive 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 4     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.