Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

Multi-cache

Tres Ermites (M3)

A cache by dpuigb Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/6/2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tornem a proposar-vos rutes per tres dels llocs més significatius de la nostra Terra. Recordeu que l’important no es el Destí, sinó gaudir del Camí!

LA TRIPLE TRIPLE M
Tres Ermites (M3)
Tres Coves (M3)
Tres Pics (M3)
M3 - La Triple Triple M

 

Tornem a la Triple M! Aquest cop anem a Montserrat: Tres ermites tres, passant per un total de nou punts en una jornada de nou quilometres. Cap d’aquestes tres ermites tenen caches al voltant, així que espero que us agradi la novetat.

Molt recomanable ajudar-vos amb el track que teniu aquí , doncs passareu per alguns camins una mica perdedors.

Hi haurà certificat pels tres primers. Però un altre cop: RECORDEU QUE L’IMPORTANT NO ES EL PREMI O EL DESTÍ, SINÓ GAUDIR DEL CAMÍ!

AVIS: Per arribar al WP1 hi ha una petita grimpada de 4-5 metres. Per arribar al WPF, els prudents feu un flanqueig per la dreta els ultims 15 m, i els que no tenen vertigen tireu pel dret. Si us plau, per precaució eviteu fer aquest excursió en dies humits, boira o mal temps. La Triple M sempre us esperarà en dies millors...

 

WP1 - ERMITA DE S. JAUME Gaudiu de les vistes. Just al darrera, a la paret de roca, dues fixacions d’escalada d’acer inoxidable amb el logo de la FEEC. Sumar les xifres del codi de dues xifres i dues lletres que tenen les fixacions.

WP2 - També aquí podeu gaudir de molt bones vistes, ara cap el cantó contrari de Montserrat. Quantes fixacions d’escalada grogues hi ha a la roca?

WP3 – Un bon mirador. Dalt estant podem veure: el Cavall Bernat(3), el Monestir de Montserrat(5), tots dos llocs(7).

WP4 – Quantes travesses de fusta fixes formen la passera del torrent?

WP5 – Impressionants vistes del Cavall Bernat. A dalt d’aquesta formació no hi ha una creu, sinó una imatge de la Moreneta. Des de el punt exacte hi veiem: res (3), la Moreneta (5), no ens enredis, hi ha una creu (7).

WP6 – ERMITA DE S. SALVADOR – Potser una ermita de les mes amagades, just a sota l’Elefant. A uns 20 m al Nord de l’ermita hi ha les restes d’una gran cisterna d’aigua. Quantes parets d’obra tenia?

WP7 – Arribem a una cruïlla de camins, que hi trobem? res (0), un pal indicador de ferro (1), un pal indicador de fusta (2)

WP8 – ERMITA DE LA SANTA CREU – Potser la mes propera, en línia recta, al Monestir...encara que en vertical. La gran Creu es: no hi cap creu (3), fosca (5), platejada (7).

WP1+WP2+WP3+WP4+WP5+WP6+WP7+WP8=31

N 41º 35+[(WP1*WP2*WP3*WP4)+435]/1000 ‘

E 001º 50+[(WP5*WP6*WP7*WP8)-136]/1000 ‘

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

72 Logged Visits

Found it 58     Didn't find it 5     Write note 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 85 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 4/24/2018 5:53:10 AM Pacific Daylight Time (12:53 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page