Skip to Content

This cache has been archived.

AnthonT: Purkki joutaa arkistoon. Neljä kertaa kävin purkin siirtämässä oikealle paikalle. Taas oli purkki vaeltanut tosi helppoon paikkaan. On se ihme vaikka purkin pohjassa oli magneetti niin sitä ei oikelle paikalle voinut laittaa. Lisäksi purkki oli aivan märkä, paikka johon purkki kuului oli sellainen jonne ei vesi pääse mitenkään. Luulis sen joka purkin kastelee sisältä niin yrittäisi edes kuivata mutta näi ei näköjään kukaan viitsi tehdä. Aivan ansaittu arkisto kätkö.

More
<

Jännevirta: Kuopio Alphabet - J

A cache by AnthonT Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/8/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö jatkaa Kuopion Alphabet-kätkösarjaa.

Jännevirta on kylä puoliksi Kuopiossa ja puoliksi Siilinjärvellä. Kylä sijaitsee samannimisen virran rannalla. Jännevirta on myös kuuluisa vuonna 1951 valmistuneesta sillastaan. Sillan länsipää on Siilinjärven puolella ja itäpää on Kuopion puolella. Kätkö sijaitsee sillan Kuopion puoleisessa päässä. Huolimattomat kätkön etsijä voivat huonolla tuurilla päästä tutustumaan lähemmin virtaan, joten muistathan varovaisuus säännön.

HUOM! Sillan toisessa päässä on myös kätkö, eli Jännevirran silta - GC2052W.

-------------
FTF:n saajan toivotaan tekevän seuraavan kätkön (tässä tapauksessa K:n) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätköjen sijainnit tulisi olla n. 30km:n säteellä Kuopion torista. Mikäli et pysty täyttämään sarjan ohjeita, ota yhteyttä Kuopion kätköilijöihin. Organisoidaan silloin joku muu tekijäksi. Nämä ohjeet tulisi lisätä myös sarjan muihin kätkötiedotteisiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

273 Logged Visits

Found it 251     Didn't find it 12     Write note 6     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.