Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Thymallus Thymallus: Hei!

Kätkö näyttää kadonneen ja vaatii omistajaltaan huoltokäynnin.

Älä vastaa tähän viestiin Reply-to vaan kirjoita vastauksesi kätkön kuvaukseen Reviewer notella tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen thymallusthymallus@gmail.com

Thymallus Thymallus
Volunteer Geocaching.com Cache Reviewer

More
<

Laillinen ratkaisu!

A cache by santtu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/29/2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Palauta waatimatoin Löytöci samoin kuten se löyön hetkellä siaitsi - tahi olet syypää sen hyllyttämiseen niin kuin kätköilyn säännöt kaikessa ankawuuessaan tilanteesta säätävät. Älägä sitä Jästeille paljaza epäluulonalaisella käytöxellä!

Rikoslaki 19.12.1889/39 "Me Aleksander Kolmas, Jumalan Armosta, koko Venäjänmaan Keisari ja Itsevaltias, Puolanmaan Zsaari, Suomen Suuriruhtinas, y.m., y.m., y.m. Teemme tiettäväksi: Suomenmaan Valtiosäätyjen alamaisesta esityksestä tahdomme Me täten armosta vahvistaa seuraavan rikoslain Suomen suuriruhtinaanmaalle, jonka voimaanpanemisesta, niinkuin myöskin rangaistusten täytäntöönpanosta erityinen asetus annetaan:"

1§ Tämän edelleen Woimassa olevan ja Caulin Tasawallan kuria että järjestystä säätelevän Lain mukaan rikokseen ei saa ketään tahi kukaan tietentahtoin yllyttää tahi julkicesti kehoittaa, eli sixi tämä kätkö on täten lailliseksi nähtävällä sijainnilla.

2§ Kätkön hakemisessa nöyrimmästi hakewaista awustawakaan näin ollen syypääksi ei tule rikolliseen tekoon ryhtymiseen. Ellei sitten puhuttuun kohteeseen ohjasta ylinopeutta, humalassa tahi kännissä, ajo-oikeudetta eli epäkuntoisella tahi warastetulla waunulla, jota laillicesti ei ole jätetty wirkamiehen katsastamatta ja joka seisautetaan wäärin. Kuitenkin, jos awustaja on lapsityövoimaan luettawa, on taas laillisen edeswastuun pykäliä käsiteltävä.

3§ The koordinaattien selwitys woipi, tahi onkin sitten waikeampaa, koska tämän ricoslain mukaan waikkapa kemikaalisia aseita ei saa putelista poies laskea eikä muutenkaan ketään kiduttaa tahi itkettää. Toiweeksi on asetettawa, jotta Kätkön Tekiä ei vie salaisuutta manan majoille, onhan hautarauhan rikkominen täten myös jyrkästi kiellettyä.

4§ Purkille waikka onkin voimaanpantu ”stealth” eli jästivaara-signaalitus, on laiton muuksi naamioituminen eräissä tapauksissa kiellettyä, se täten tulee muistaa. Toisaalta ihan ilkisen nakunakaan ei woi etsiä, sillä Sukupuolisiweellisyyden Julkinen Loukkaaminen woipi käydä oikeuden arwioitavaxi. Ja etsimisessä on sentään jotain häpyä noudatettava, ettei kätköiliä syyllisty waikka Yleiswaaran tuottamiseen!

5§ Eläimiäkin eli waunuhewoisia ynnä ratsuja voi purkin hakemiseen käyttää, kunhan ei tule syyllistyneeksi Eläinsuojelurikkomukseen, eikä warsin jätä Waarallista elikkoa Wartioimatta. Sattumanwarainen kätkön yletön hakeminen voi olla uhkapeliä, josta on myös pykälänsä säädetty.

6§ Niin se täten on, että wain Kätkön Tekiä tietää eli osaa tämän Aarteen tarkan sijainnin eli paikan, kunnes FTF on saavutettu ja tieto tawallisen rahwaankin sekä ylimystön tietoon ajautuu... Mutta miten sen awaimen Häneltä ilman edeswastuuta saisi?

7§ Kätkötarkastajat ovat kuitenkin Kejsarillisen Walan vankeina ja puhumattomia, liewät kielen kiskomisen uhaalla. Kuitengin juuri heidän armollicuutensa ansiota on, että tämä matoinen mailmamme on tämänkin purkin pinnalleen saanut. Tappaminen tahikka teilaaminen ei lukuun tule, sellaicen toimeen panemisesta tuomitaan murhasta tahi surmasta että salaicuus jää elämään kansanwiisuina.

8§ Tawallinen Pahoinpitely tulisi jo kyseeseen, mutta waikka siinä on eri wiwahteita ja säwyjä, on ne kaikki syyksi luettawija, yhteen ynnättäwijä ja sixi Turun howissa tuomittawa. Tupaan ei voi tunkeentua, ei. Salakatselu tahi -kuuntelu ei tule kyseeseen, eikä kirjeen awaaminen waicca koordsit tuskin pergamentille tahi muun elikon nahalle olisi präntätty.

9§ Kidnappaus! Ei, sekin on lakiin präntätty nimellä Wapaudenriisto. Kaapata häntä ei woi, sillä kaappauksessa puututaan kulkuwälineiden kuten laiwojen tahi rautahepojen ohjaajien oikeuksiin. Haa, UHKAILU! PAKOTTAMINEN! NOITANA POLTTAMINEN!... ei, niistäkin on pykäliä paxuissa kirjoissa. Warastetaan tahi Cawalletaan tieto esiin - huono päähänpinttymä.

10§ Tehdäkö PETOS? RYÖSTÖ? KIRISTYS? Voi-voi, Ei-ei.

11§ Hei, nyt minä tiedän ja kertoa tahdon! L-A-H-J-O-N-T-A! Se on kiellettyä wain elinkeinotoiminnassa eli Porwareilta ja Maakauppiailta! Lahjotaan kätkön omistaja paljastamaan koordinaatit!! Mutta ei kait siinäkin syyllistytä johonkin - waikka rahanpesuun? Pitää tarkistaa sekin.

Ja katso, ainakaan wäärennettyjä taalareita ei tule käyttämän. Onhan lahjonta kiellettyä myös: (visit link) ja (visit link)

12§ Mutta ONNEKSI on ammoin aikana annettu ennakkopäätös neuf.deux.deux mille huit : (visit link) . Elikä täten tieto on korwaukseta tawoitettawissa!

13§ Tekijänoikeuslainsäädännön mukaan tekijänoikeuden haltia voi luowuttaa työnsä korwauxetta käyttöön, mutta kuitenkin asettaa sen käytölle joitakin rajoituksia. Niin on tällekin selostukselle asetettu, ja ihan ilman Suurruhtinaan ja muiden liewäarwoisempien wiskaalien (poislukien armolliset reviewerit) lupaa, mutta tätä yleismaalimallista maallista lakia noudattaen (visit link) !

Ja niin, checkeri on walmiixi checkerinrakentajien ammattikunnan toimesta saatettu: You can check your answers for this puzzle on (visit link)

Additional Hints (Decrypt)

Jnfgnhf ba fhhagnn-nagnin byrin, vgfr vgfrxhadva cvgää chexxvafn abhgnn.

Decryption Key

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M
-------------------------
N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z

(letter above equals below, and vice versa) 

Find...

400 Logged Visits

Found it 360     Didn't find it 9     Write note 13     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 6     Enable Listing 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.